Novice

Domen Kumer predstavlja izpovedno pesem, Nisva prva niti zadnja

Objavljeno:

Priljubljen slovenski pevec, ki je v glasbeni karieri nanizal veliko število uspešnic in domov odnesel zavidljivo število glasbenih nagrad, se je po pet letnem glasbenem premoru letos vrnil v radijski eter in na koncertne odre.

Domen Kumer je s poletnim remiksom svojih največjih uspešnic, 'Summer Mix', napovedal nove pesmi in nove zgodbe, tako je glasbenik že v jesen zakorakal s plesnimi ritmi romantične skladbe 'Nisva prva niti zadnja', za katero je posnel tudi videospot v čudoviti vili ob morju.

Pod režijo videa se podpisuje Niko Karo, ki je odlično ujel usodno ljubezensko zgodbo para, ki se takoj začuti in ve da bo njuna zgodba trajala večno, oziroma kot pravi skladba 'vesta, da je to – TO'. O novi pesmi je Domen Kumer povedal: "Vsak, ki me vsaj malo pozna ve, da kljub temu, da iz mene lahko privre "nekaj tisoč besed na minuto", nastopi tišina, ko moram na papir izliti svoja čustva ... Še težje pa se znajdem v 'tujih' besedilih, zato je ta pesem, ki jo delim z vami, tako posebna. Rok Lunaček me je 'našel' ne da bi me zares poznal. Mogoče, ker je bistvo prave ljubezni v tem "da je to - TO"?"

Pri ustvarjanju novega glasbenega projekta je Domen Kumer k sodelovanju povabil le vrhunska imena v svetu glasbe pri nas. Avtor besedila je en najbolj iskanih avtorjev Rok Lunaček, pod glasbeni del pa se podpisuje Krešimir Tomec.

Domen Kumer na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij