Novice

Dejan Dogaja za svoj 28. rojstni dan zapel z družino

Objavljeno:

DEJAN DOGAJA na svoj 28. rojstni dan predstavlja nov valček 'SEM TI DANES ŽE POVEDAL, DA TE RAD IMAM?', v katerem se mu kot posebna gosta pridružita tudi njegova starša. »Gre za družinski projekt, ki bo za vedno ostal globoko v naših srcih«.

»Narodnozabavna glasba bo vedno del mene, saj je ne nazadnje tudi del moje družine. Z njo sem odraščal, odkril svoje prve velike odre in zagotovo me bo spremljala do konca dni« nam razloži Dejan Dogaja, ki danes premierno predstavlja nov praznični valček, v katerem se mu pridružita tudi mati Nives in oče Drago.

Gre za zadnjo posneto pesem nekoč zelo poznanega ansambla Vigred, v katerem Dejanov oče Drago igra kitaro, tokrat pa nam jo v prenovljeni izvedbi predstavlja Dejan Dogaja s svojo družino.

»Besedilo predstavlja vse, v kar močno verjamem tudi sam in začutil sem, da mora njeno sporočilo doseči tudi druge. Dejstvo, da sem jo imel priložnost zapeti s staršema, jo zame naredi še toliko bolj edinstveno« o skladbi razmišlja Dejan in doda »premalokrat si povemo, da se imamo radi. Ljudje dandanes ne poklonijo veliko lepih besed in komplimentov. Jaz na primer vsak dan komu povem, da ga imam rad – družini, prijateljem, mojemu Dejan Dogaja bendu … želim si, da bi to počeli tudi drugi. Zakaj bi se le zanašali na to, da oseba to ve? Zakaj ji ne bi tega enostavno povedali?«

A kot nam je zaupal, izid pesmi ni bil prvotni namen, ampak le enkratna izvedba, kot darilo za očetov 60. rojstni dan. »Mami je dala pobudo, da mu pesem zapojeva v duetu in oh, kakšna sreča je bila v njegovih očeh! Takrat sem se tudi odločil, da ga po svoje izzovem, da jo kot družina še zadnjič priredimo in izdamo kot pravi singel. Kako bi mi le lahko rekel ne (smeh)«

Tokrat se je pod glasbo in besedilo podpisal Igor Pirkovič (avtor mega hita Adijo Madam), aranžma in audio posnetek pa je delo Alena Klepčarja.

V videospotu, ki ga je Dejan Dogaja z družino posnel z ekipo Globus Videos, lahko med drugim vidimo tudi babico Ano in celotno zasedbo Dejan Dogaja banda. Posnet na dveh družinskih lokacijah, v Bohinju in Laškem, prikazuje pravo zimsko idilo in ljubezen, ki jo prinaša družina – tako tista, v kateri se rodimo, kot tista, ki si jo z leti ustvarimo sami.

DEJAN DOGAJA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/dejan.krajnc

IG: https://www.instagram.com/dejan_krajnc/

Web: https://dejandogaja.si/

YT: https://www.youtube.com/channel/UC0u8Ew-G37BmlXDmtGe2cgg

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij