Novice

Balerina obudila ljubezen v skupini Mambo Kings

Objavljeno:

Glasbena skupina, ki slovi po nepozabnih zabavah tako doma kot v celotni regiji, predstavlja novo pesem.

'Balerina' je nostalgična zgodba nedokončane ljubezni v ritmih in z besedilom, ki poslušalci skupine Mambo Kings niso vajeni.

Tokrat besedilo pesmi 'Balerina' nosi težo hrepenenja nedokončane ljubezni iz šolskih dni. Kaj se zgodi, ko se oba ponovno srečata po neuspeli ljubezni, z zrelostjo in vsak s svojo čustveno prtljago. Lahko vonj takratnih spominov obudi nekoč veliko ljubezen? V vlogi pripovedovalca Aleš Bartol predstavi zgodbo dveh nekdanjih zaljubljencev, ki se ponovno srečata.

Vabljeni k ogledu videospota, ki ga je skupina posnela na treh lokacijah. In sicer v starem delu Škofje loke, v Casinoju in na čudovitem Zbiljskem jezeru.

Umirjeni ritmi so le uvertura pred novimi poletnimi nočmi. Skupina bo tik pred nastopom koledarskega poletja predstavila novo pesem 'Shaka Taka', za katero že snema videospot. Fantje obljubljajo, da se ob izidu novega singla niso zresnili, le ''fino je tu pa tam predstaviti malo drugačne in umirjene ritme, s prihajajočo skladbo 'Shaka Taka' pa korakamo s polno kondicijo poletju nasproti," so povedali Mambo Kings ob izidu nove skladbe.

Uradna spletna stran

Facebook

[GALLERY_144]

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij