Novice

2CELLOS z novo priredbo »DEMONS« skupine IMAGINE DRAGONS

Objavljeno:

2CELLOS – Luka Šulić in HAUSER sta nazaj z novim singlom in videom, tokrat odlično priredbo hita Imagine Dragons 'DEMONS'. To je že druga izdaja dvojice v tekočem letu, ki pa med drugim markira tudi njuno 10. obletnico skupnega ustvarjanja.

PREDVAJANJE/NAKUP 'DEMONS': https://2cellos.lnk.to/demonspr

Posnet v misterioznem bunkerju hrvaške Istre, video 'DEMONS' svojo zgodbo začne z zloveščimi vrati sredi gozda. S tem ko se napetost veča na strašljiv, a hkrati čudovit način, na sceno vstopi HAUSER in gledalca popelje na popotovanje v neznano. Oba, Luka in HAUSER, se vidita na čelu, kako prodirata skozi vsak verz, refren … celoto. Kombinacija vizualnega in glasbe je kinematografsko, napeto in vznemirljivo doživetje.

»Aranžma sva poskusila poenostaviti, a vseeno ne izgubiti moči same pesmi« sta povedala. »Želela sva poskrbeti, da je aranžma značilen 2CELLOS, brez dodajanja preveč elementov. Gre za popoln primer emocionalnega, lepega in močnega hkrati.«

2CELLOS je eklektična, mednarodna senzacija, sestavljena iz dveh klasično podkovanih čelistov, ki sta slavo dosegla leta 2011 s priredbo 'SMOOTH CRIMINAL' legendarnega Michaela Jacksona. Dvojec Luka Šulić in HAUSER je od takrat dalje postal poznan predvsem po svojem eklektičnem in dinamičnem stilu izvajanja glasbe. Skupaj je dvojec na YouTubu dosegel že 1,4 milijarde ogledov, 5.5 milijonov naročnikov in prodal skoraj 1 milijon kart. 2CELLOS sta s svojim glasbenim stilom čelo popeljala v nepredstavljive višave, zabrisala meje med žanri – od klasične do filmske glasbe, pop-a in rock-a. Znana po svojih energičnih nastopih, sta razprodala koncerte na najbolj znamenitih svetovnih prizoriščih, kot so Radio City Music Hall (New York), Royal Albert Hall (London) in Sydneysko operno hišo. Natopila sta ob boku največjih glasbenih legend, kot so na primer Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age in George Michael, lastnoročno pa ju je za svoj koncert izbral tudi sam Sir Elton John.

2CELLOS v tem letu slavita 10. obletnico skupnega ustvarjanja in si močno prizadevata za nadaljnje doseganje novih stratosfer.

2CELLOS ONLINE:

Web: http://www.2cellos.com/

FB: https://www.facebook.com/2cellos/

IG: https://www.instagram.com/2cellosofficial/

TW: https://twitter.com/2Cellos

YT: https://www.youtube.com/2CELLOSlive

TikTok: https://www.tiktok.com/@2cellosofficial?

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij