Novice

Žiga Deršek predstavlja romantično skladbo 'Sto trenutkov'

Objavljeno:

Na današnje valentinovo jutro je glasbenik Žiga Deršek premierno predstavil svojo novo romantično glasbeno zgodbo 'Sto trenutkov', ki je soustvaril z istim avtorskim tandemom kot tudi predhodnjo skladbo 'Jutro'.

'Sto trenutkov' se tako kot 'Jutro' spogleduje s plesnimi ritmi, tokrat pa so avtorji ujeli priljubljene ritme kizombe, ki izvira iz brazilskega otočja in so  v slovenskem glasbenem prostoru predstavljeni bolj kot ne premierno.

»Pesem mi pomeni zelo veliko. Pomeni mi nova znanja, prijetna sodelovanja, zanimivo odkrivanje osebnega glasbenega stila, vokalno rast in glasbeni napredek,« je ob izidu skladbe povedal Žiga.

Preprosta ljubezenska tematika videospota nas popelje v restavracijo, ki v večernem času pospremi zadnje goste, v njej pa ostane zaljubljeni par, zaposlena natakarica in kuhar. Čas, ki ga preživljata po ob zaključku delavnika, jima pomeni največ. Živita za trenutke, ko ostaneta sama, kar se nadaljuje v sporočilo videospota: »Vzemimo si čas za tiste, ki jih imamo radi. Cenimo majhne stvari, male trenutke in vsakega posebej, četudi je le eden. Ljubimo polno, kot da je vsakič zadnjič,« je povedal Žiga, ki se podpisuje kot soavtor glasbe in izvrsten scenarij videospota.

Video je v sodelovanju z No Visuals bil posnet na dveh lokacijah in sicer v gledališču Zarja Celje, ter v odlični restavraciji Steakhouse Salsa v Šempetru v Savinjski dolini.

Vsestransko ustvarjalen Žiga, se je za potrebe snemanja video zgodbe s Tamaro Tavčar, ki v videu nastopi kot srčna izvoljenka romantičnega kuharja, zaprl v plesno šolo in plesne korake pridno vadil vse od decembra.

Za oblačila zaljubljencev je poskrbel priznan modni oblikovalec David Hojnik, ki bodo predstavljena kot del DH Fashion kolekcije INDIVIA tudi na prihajajoči modni reviji v Mariboru ob koncu tega meseca.

Iskrena glasbena zgodba in njena videopodoba očara gledalca z nedolžnimi romantičnimi momenti, ki so v celoti posneti po idejni zasnovi Žige Derška.

Žiga Deršek na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij