Novice

Žan Serčič predstavlja nov videospot za pesem '1000x'

Objavljeno:

Priljubljen slovenski glasbenik, ki je v lanskem letu navdušil z uspešnico 'Letim' ter njenim barvitim videospotom, je poslušalce ob koncu leta osvojil z izidom debitantskega albuma  'To sem jaz', v katerem se je avtorsko popolnoma razkril: »Gre za moj največji in intimen glasbeni projekt,« je ob izidu albuma povedal Žan Serčič.

Danes predstavlja video zgodbo skladbe '1000x', ki je uvrščena pod prvo zaporedno številko na albumu. Nov video je popolnoma drugačen od vseh dosedanjih, saj ne pripoveduje zgodbe pesmi, temveč je bolj umetniški. V videu se prepletajo črno bele slike, ki odražajo čustveno stanje fanta ob neuslišani ljubezni, ter barvne slike spogledljive punce, ki uživa v ljubezni predanega fanta.

Kadri iz videospota so ujeti tudi v glasbenem studiu Petra Ošlaja v Trnjah, kjer je Žan za svoj debitantski album vse instrumente odigral v živo.

Pri ustvarjanju pesmi, pod katero se v celoti podpisuje Žan Serčič, so sodelovali vrhunski glasbeniki, spremljevalne vokale sta pa odpeli dolgoletni prijateljici Ines Erbus in Nika Krmec.

Žan Serčič na družabnih omrežjih:

Facebook

Youtube

Instagram

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij