Novice

ZAČUTITE RITEM S TAJO

Objavljeno:

Taja s koncem poletja predstavlja svojo najbolj energično skladbo do sedaj, ČUTIM RITEM (FEEL THE RHYTHM), za katero sama pravi, je nadaljevanje lanskoletne 'Sledim sebi'. Tej prilaga tudi videospot, ki si ga bomo lahko premierno ogledali danes ob 19. uri na njenem uradnem YouTube kanalu.

ČUTIM RITEM (FEEL THE RHYTHM) na digitalnih platformah:

https://bfan.link/cutim-ritem

➤ Spotify: https://spoti.fi/3x30fR5

➤ Apple Music: https://apple.co/3qpfIaF

➤ Deezer: https://bit.ly/3RIY6SL

Taja Božič – Taja je štajerska glasbenica, ki se s svojimi skladbami redno uvršča na lestvice največkrat predvajanih slovenskih skladb. Med njene večje uspehe lahko štejemo Sledim sebi inPoglej me, prav tako uspešna pa je bila tudi pesem S tabo.

Po pomladnem sodelovanju z gospel zborom Bee Geesus, s katerim je Taja na svetovni dan Zemlje izdala skladbo Živeti tako, danes premierno predstavlja nekaj svežega, elektronsko plesnega, ki vsekakor spada med njene najbolj udarne skladbe do zdaj.

»Gre za nadaljevanje lanskoletne 'Sledim sebi'. Muzikalno zveni še bolj elektronsko, vsebinsko pa gre še bolj v globine,« razloži Taja in doda, da nas z njo vabi, da sledimo svojemu tempu, svojemu ritmu in v njem uživamo. »Ljudje nam zelo radi vsiljujejo svoje ideje, svoje ritme, po katerih bi naj 'plesali' in dosegali (njihove) cilje, če se lahko tako izrazim. A pozabljajo, da kar je dobro zanje, morda ni dobro tudi za druge. Vsak doseže svoj cilj ob svojem času, pri tem pa prehodi zanj pomembno pot. In kot pravim v pesmi 'Ko pot je prava, ni važen le cilj' … treba je znati tudi uživati v danem trenutku. 'Čutim ritem (Feel The Rhythm)' je tako zame nekakšna oda čutenja svojega notranjega ritma. Vabi te, da prisluhneš ritmu srca, se mu prepustiš in brez ovir uživaš v trenutku … uživaš v svojem 'flowu'.«

Medtem ko je besedilo za skladbo spisala Taja sama, je glasbeni del prevzel priznan produkcijski tandem – Kevin Koradin in Clifford Goilo, s katerima je v preteklosti že uspešno sodelovala. Skladbi prilaga tudi plesni videospot, delo Žana Betija, ki ga je z ekipo posnela v hali bivšega MTT-ja v Mariboru.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TAJA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/taja.bozic

IG: https://www.instagram.com/tajabozich/

WEB: https://taja-music.com/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCuqywnJtEa-AuslBnwiN5iw

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij