Novice

V skupini Bomb Shell zamenjali šefa, a ga drugi dan dobili nazaj!

Objavljeno:

Prepustiti se je potrebno toku življenja in misliti na pozitivne stvari. To je namreč glavno sporočilo, ki ga skupina Bomb Shell na čelu s pevko Petro Zore pošilja skupaj s skladbo 'Prepusti se'.

Skupina Bomb Shell, ki navdušuje s svojo avtorsko glasbo in številnimi koncerti po Sloveniji je odločna, da je potrebno vsak dan začeti s pozitivnim zanosom. To sporočajo tudi z novoizdano skladbo 'Prepusti se', ki krasi prvo mesto na njihovem albumu z naslovom »… OB PETIH…«

Avtorica besedila in najbolj prepoznavna članica skupine, pevka Petra Zore pravi: “Dandanes smo obkroženi s številnimi hitrimi informacijami, tok življenja je vse prej kot počasen in včasih se nam zgodi, da enostavno pozabimo živeti življenje. To je bil moj navdih, da sem napisala skladbo 'Prepusti se', s katero sem želela vsem našim poslušalcem in oboževalcem sporočiti, da je potrebno za trenutek pozabiti na številne vsakodnevne težave, ki nas pestijo in življenje uživati z veliko žlico.”

Skladba 'Prepusti se', ki je vse od izdaje njihovega albuma stalnica na koncertnem repertoarju je sedaj dobila tudi videopodobo. Vendar pa pri organizaciji snemanja ni šlo vse kot po maslu. Zaradi vremenske prognoze so morali zadnji trenutek spremeniti scenarij, prestaviti lokacijo in termin snemanja videospota. To je žal pomenilo, da je moral zaradi obveznosti vodja banda bobnar Brane Štubljar ml. izpustiti snemanje tekom drugega snemalnega dne. Pa vendar, kot pravi sporočilo njihove skladbe, so se tudi Bomb Shell prepustili toku in niso pustili, da bi jih slabe novice spravile iz tira. Za Braneta so namreč v svojem značilnem humornem slogu hitro poiskali zamenjavo. Kitarist Anže Turk šaljivo povzame: “Nov šef je bil sicer malce manj zgovoren in nam ni toliko pridigal kot ponavadi. A kaj ko smo tako navajeni na dobrega starega šefa Braneta.”

Po koncu poletja pa se Petra, Anže, Aljaž in Brane že mudijo v studiu, kjer počasi zaključujejo njihove nove glasbene stvaritve, ki bodo krasile drug album skupine Bomb Shell. Pravijo, da bo njihov drug album še bolj poseben. O novi glasbeni zgodbi so nam zaupali le, da ostajajo s svojo glasbo še naprej zvesti slovenskemu jeziku in pozitivnemu zanosu. 

Bomb Shell ONLINE:
 - Youtube
 - Facebook
 - Official Website
 - Instagram

[GALLERY_281]

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij