Novice

Uroš in Tjaša proslavljata

Objavljeno:

Uroš in Tjaša sta po rojstvu prvorojenke Lori ponovno zavihala rokave in se z ekipo podala nazaj v studio. Danes tako predstavljata novo skladbo OB TEBI, ki jo je prvotno odpela priznana slovenska fantovska skupina GAME OVER.

»Človek bi mislil, da bova med porodniško kaj manj glasbeno dejavna, a evo naju z novo skladbo,« v smehu povesta Uroš in Tjaša, ki sta se tokrat odločila za prav poseben podvig – prirediti skladbo, ki so jo v originalu odpeli člani fantovske skupine Game Over.

»Oba sva bila kot otroka velika oboževalca skupin Game Over in Bepop, zato znava vse njihove pesmi na pamet. Ob tebi se je obema od nekdaj zdela nekaj posebnega. Ima čudovito besedilo in zelo je spevna, a takrat žal ni prišla do izraza. Tako sva se odločila, da jo z najinim bandom posnameva še enkrat in ji vdahneva življenje

Na snemanju se jima je med drugim pridružila tudi takrat še ne 5 mesečna Lori, ki je po besedah mladega para poskrbela za veliko dinamike in zabave.

»Vedno sva si želela, da bo vključena v najin način življenja in res se dobro vklaplja, a kar je najpomembnejše - zaradi nje ni delovni proces prav nič oviran. Celo nasprotno – zaradi nje ustvarjanje glasbe dobiva nov pomen, novo realnost – ki pa je boljša od vseh pričakovanj.«

Vsekakor pri mladi družinici veliko veljajo tudi datumi, ki pogosto neplansko sovpadajo z nečim drugim. Ne le da sta Uroš in Tjaša rojena na isti dan, istega leta v isti porodnišnici … tokratno skladbo sta snemala na njuno 7. obletnico zveze (8.april), izdala pa na 3. obletnico poroke.

Kdo ve, s čim nas presenetita naslednjič, do takrat pa vabljeni k ogledu novega videospota OB TEBI, delo Tilna Zakrajška.

 -----------------------------------------------------------

UROŠ IN TJAŠA OLINE:

FB: https://www.facebook.com/urosintjasa

IG: https://www.instagram.com/urosintjasa/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCOuQZfnPSOsomrqnAAii0ug

WEB: https://www.urosintjasa.si

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij