Novice

UROŠ in TJAŠA – Njuno pesem prepevajo tudi Masaji

Objavljeno:

V vroče poletne dni z novo skladbo NAJ TI BO LEPO vstopa vsem dobro poznan glasbeni duet – Uroš in Tjaša. Videospot je posnet na čudovitem Zanzibarju, v njem pa poleg Masajev lahko vidimo tudi aktualno Femme Fatale – Patricio Pangeršič.

SREČNI SO TISTI, KI SREČO RES DOJAMEJO

Uroš in Tjaša sta mlad glasbeni par, ki nas je pred štirimi leti preprosto osvojil s svojim debitantskim singlom 'BOŠ ZNAL NAPREJ ME LJUBITI', ki danes na YouTubu šteje že več kot 2 milijona ogledov. Od takrat dalje sta izdala še mnoge druge, v svet dala tudi svoj prvi album, danes pa premierno predstavljata svojo novo skladbo 'NAJ TI BO LEPO'.

Skladba 'Naj ti bo lepo' je vse drugo kot tipična ljubezenska pesem, ki smo jih od mladega para sicer vajeni. Govori namreč o tem, kako včasih ne znamo ceniti tistega, kar imamo. »Namen te pesmi je, da te spomni, da ti je v bistvu res čisto ok. Da bi nekdo na drugem koncu sveta vse dal, da bi lahko živel z našimi »problemi« nam je zaupala Tjaša in dodala: »Že Adi Smolar je v besedilu pesmi Na travniku podal pomembno sporočilo – srečni so tisti, ki srečo res dojamejo. Morda na najino pesem lahko gledamo kot na sodobnejše nadaljevanje tega sporočila.«

Melodijo skladbe je napisal kar Uroš Steklasa sam, pri besedilo se mu je pridružil tudi Damjan Pasarič, končni aranžma in produkcijo pa sta prevzela Krešimir Tomec in Gašper Konec.

A kot je posebna pesem, je poseben tudi spot, ki se tokrat odvija na Zanzibarju. 

OD VLOGA DO VIDEOSPOTA

»Načeloma se na Zanzibar nisva odpravila z namenom, da bi tam posnela videospot. S seboj sva imela kamero in si ustvarjala spomine,« sta nam razložila in dodala, da se je vse spremenilo, ko sta naletela na skupino Masajev, s katerima sta se družila dva dni. »Takoj so bili za akcijo, začutili so ritem in pozitivno energijo pesmi. Kar se vidi in čuti tudi na videospotu.«

A Masaji niso edino presenečenje videa. V njem namreč prepoznamo tudi letošnjo Femme Fatale – Patricio Pangeršič, ki je tudi sicer njuna dobra prijateljica. Skupno potovanje, kot pravita, ni bilo načrtovano in tako so novico, da bodo istočasno tam, izvedeli le nekaj tednov pred potovanjem. Tudi Patricia se je tako pridružila njunemu projektu in na plaži z njima ne le zapela, ampak tudi zaplesala. 

Vsak videospot je za izvajalce vsekakor poseben spomin. Spomin na neko obdobje, na proces dela, morda na poseben dogodek, ki se je pripetil tekom snemanja. Ravno slednje velja tudi za Uroša in Tjašo, saj je ta postal spomin na potovanje, na katerega sta se odpravila dva … nazaj pa so se vrnili trije. Novega družinskega člana tako pričakujeta v novembru.

A njuno poletje ne bo le polno priprav na prihod prvorojenca, ampak bo tudi polno nastopov. Navdušeno že usklajujeta datume za njune prve koncerte z bendom, vsaka sobota pa je tudi zapolnjena s petjem na poročnih obredih. »Res je lepo videti, kako veliko mladoporočencem pomeni, da jima prideva najine pesmi odpeti osebno« še dodata.

UROŠ IN TJAŠA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/urosintjasa

IG: https://www.instagram.com/urosintjasa/

WEB: http://www.urosintjasa.si/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCOuQZfnPSOsomrqnAAii0ug

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij