Novice

URBAN VIDMAR razkriva svojo ŠTANGO

Objavljeno:

URBAN VIDMAR ob vročih dekletih in zabavnih ritmih svoje nove skladbe ŠTANGA napoveduje poletje, kot ga še ni bilo!

ŠTANGA na digitalnih platformah:

➤ Spotify: https://spoti.fi/3nhlh9t

➤ Apple Music: https://apple.co/3HSCD6b

➤ Deezer: https://bit.ly/3OHZIKP

Od umirjenih balad do vročih poletnih ritmov raggeatona. Urban Vidmar, primorski glasbenik, ki nas je še to pomlad raznežil s svojo čutno skladbo 'Ne me pozabit', v svet pošilja ŠTANGO – pravo poletno bombo!

»Vračam se tja, kjer se počutim najbolje – v  zabavne vode,« razloži simpatični Primorec, ki je tudi sicer poznan po svojih poletnih hiti. »ŠTANGA je malce bolj nagajiva pesem, za katero sem prepričan, da bo še kako dobro sedla ob vročih (poletnih) zabavah … ko smo vsi malce nagajivi (smeh)« še hudomušno doda.

Pesem je tudi tokrat delo Urbanove že utečene ekipe, s katero uspešno sodeluje že vrsto let. Pod glasbo se tako podpisuje Theo Čebron, kitarist priljubljene skupine Zvita Feltna in Urbanov dober prijatelj, pod besedilo priznani tekstopisec Rok Lunaček, vse skupaj pa je še dodatno začinil producent Blaž Hribar.

Skladbi prilaga tudi videospot, za katerega režijo je prevzel sam, video produkcijo pa zaupal Luki Zailacu. V njem mu tokrat delata družbo kar dve zapeljivki – Teja Fras in Eva Luna, zaradi katerih se je med snemanjem, kot priznava sam, veliko težje zbral.

Pred Urbanom je poletje polno nastopov, na katerih ne bo manjkala tudi ŠTANGA. »Upam, da boste pesem začutili, kot smo jo začutili mi in bomo nanjo skupaj zažurali na neštetih vročih, nagajivih, poletnih žurih!«

Urban Vidmar ONLINE

FB: https://www.facebook.com/UrbanVidmarOfficial

IG: https://www.instagram.com/urbanvidmarofficial/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij