Novice

»Ukradi me nazaj« skupine Sopranos med najbolj predvajanimi skladbami v Sloveniji

Objavljeno:

Nova uspešnica skupine Sopranos »Ukradi me nazaj«, ki je na radijske postaje romala pretekli teden, že piše svoje prve uspeh. V roku enega tedna se je namreč uvrstila na lestvico SLO TOP50 – uradno lestvico največkrat predvajanih skladb na slovenskih radiih.

»Ukradi me nazaj« je med slovenskimi izvajalci zasedla 4. mesto med največkrat predvajanimi skladbami v Sloveniji, Sopranose pa so tako prehiteli le Klara Jazbec, Nina Pušlar in Jan Plestenjak.

Skladba govori o pravi ljubezni, ki nikoli ni pozabljena in ki se nikoli ne izgubi. Govori o ponovnem srečanju dveh duš, katerih žar še vedno tli, s čimer pa se ustvari polje možnosti. Gre torej za zgodbo, ki jo večina še kako dobro pozna.

Kot pravijo sami, gre za najbolj čustveno pesem v njihovi karieri, v kateri se lahko najde prav vsaka ženska. Razkriva našo najbolj intimno plat, ki jo v življenju marsikdo po nepotrebnem skriva. »Alenka je izjemen interpret in tudi sam sem čakal na priliko, ko bodo lahko poslušalci slišali njeno subtilnejšo žensko plat. Pesem je z njenim vokalom tako zelo pitna in človeka spodnese« je o pesmi povedal Rok Lunaček, avtor glasbe in besedila.

Skupina SOPRANOS online:

Spotify: http://spoti.fi/3s2HUPj

FB: https://www.facebook.com/BandSopranos

IG: https://www.instagram.com/sopranospartyband

YT: http://bit.ly/2OGMGDD

web: http://sopranos.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij