Novice

TILEN LOTRIČ z novo pomladno uspešnico 'JAGODA'

Objavljeno:

Izšla je dolgo pričakovana skladba 'Jagoda' odličnega Tilna Lotriča, ki bo brez dvoma tudi tokrat na noge dvignila množice.

Tilen Lotrič po velikem hitu Vino, ki na YouTubu beleži že pol milijon ogledov in so ga mladi po vsej Sloveniji na veliko prepevali lansko leto, predstavlja novo, svežo in pomladno/poletno uspešnico Jagoda.

''Bolj sladko in sončno pesem bi si težko izbral za ta čas. Ko sem prvič slišal demo posnetek pesmi, sem se zaljubil. No, verjamem, da bo ta moja zatrapanost poletela tudi med ljudi in bodo 'Jagodo' vzeli za svojo tako kot sem jo jaz.''


Pod melodijo skladbe se podpisuje mlad in perspektiven avtor iz sosednje Hrvaške, Martin Žunec, sin legendarnega avtorja Siniše Žunca, katerega je Tilnu predstavil Rok Lunaček, ki se podpisuje pod besedilo pesmi:
''Dobil sem melodijo od kolega Martina. Puf, takoj sem vedel, da je za Tilna. In nisem se zmotil. Tudi Tilen je takoj rekel da! Ostalo je zgodovina. Oziroma – jagodni izbor.'' o sodelovanju pove Lunaček.

Avtor aranžmaja in Tilnov dober prijatelj Nino Ošlak pa doda:
''S Tilnom je enostavno užitek delat. On je kot življenje samo. Preprosto teče in na svoji poti osrečuje ljudi. Znova je nastalo nekaj, na kar bomo lahko zagotovo žurali celo pomad in poletje.''

Videospot, ki je tokrat delo Luke Blatnika, so snemali kar tri dni, pri nekaterih kadrih pa je po besedah Tilna bilo treba stopiti tudi izven cone udobja – a se je izplačalo.

»Jagoda je pesem v katero sem se zaljubil na prvi pogled. Pognala mi je kri po žilah in prav to si želim, da občutite tudi vi« nam je za konec še povedal Tilen.

 

Tilen Lotrič na družbenih omrežjih:

IG: https://www.instagram.com/tilenlotric/

FB: https://www.facebook.com/tilenlotric/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij