Novice

Theo in Stella združila moči

Objavljeno:

Theo, producent in kitarist skupine Zvita feltna ter Stella sta združila moči in tako danes predstavljata svojo prvo skupno skladbo DEJ MI ŠE. Tej prilagata tudi videospot, ki smo si ga lahko premierno ogledali že včeraj.

'DEJ MI ŠE' na digitalnih platformah:

➤ Spotify: https://spoti.fi/3a21mZ0

➤ Apple Music: https://apple.co/3HXbRJC

➤ Deezer: https://bit.ly/39SIGv0

Nadobudna mlada pevka in vsestranska ustvarjalka Stella nas v mesecu maju, ko praznuje tudi rojstni dan, vselej obdari z novo skladbo. Tudi letos ni nič drugače. Leto je začela z zelo uspešnim duetom Le spomin s Samantho Mayo, tokrat pa jo je k sodelovanju povabil Theo Čebron, s katerim skupaj pravita: Dej mi še!

»Z leti se je nabralo ogromno glasbe, ki samo 'leži na mojem računalniku' in čaka. Odločil sem se, da je napočil čas, da to počasi tudi pričnem izdajati pod imenom THEO. Stello poznam že od prej in zdela se mi je odlična izbira za tovrstno glasbeno sodelovanje,« pravi Theo Čebron, producent in glasbopisec, ki je javnosti bolj znan kot kitarist skupine Zvita Feltna. Stella je tako njegovi melodiji dodala besedilo, pri ustvarjalnem procesu pa je sodeloval tudi Blaž Hribar

»DEJ MI ŠE govori o sladoledu. Dej mi še sladoleda. Kaj pomeni sladoled, pa lahko vsak interpretira po svoje. Vsekakor gre za nekaj dobrega … nekaj, kar ti dela 'lušte'. Nekaj osvežujočega, kar paše na vroč dan. Nekaj magnetnega, kar te vleče k sebi. Sladoled je konec koncev metafora za lepe trenutke v življenju« o samem besedilu spregovori Stella ter hudomušno doda: »Kaj, oz. kdo je pa zate sladoled?«

Za videom, ki smo si ga premierno lahko ogledali že včeraj zvečer, stojita Rok Mlinar in Stella kot scenaristka ter režiserka. Snemanje je potekalo v novem snemalnem studiu HALLA v Mariboru in Bar & pop-up restavraciji Žigola.

Ambient, ki ga je v svoji kavarni in restavraciji ustvaril Žiga Gabrovec, finalist šova MasterChef, je bil popoln za zgodbo Dej mi še. V 'sobi spominov' so se Stellini prijatelji spominjali srečnih trenutkov s svojo ljubljeno osebo, medtem ko so uživali ob sladolednih lučkah.

Poleg prijateljev je Stella na snemanje povabila tudi dedka in babico, posebna zvezda pa je bil enooki muc, One-Eyed Jackie. Med snemanjem je pravzaprav dvakrat zmanjkalo elektrike, zaradi česar se je vse skupaj tudi malo zavleklo. Sredi kaosa je tako eden izmed igralcev miril ostale: »V redu je! Maček je v redu, vse je okej.« Stellin oče je namreč vse opozoril, da se lahko zgodi karkoli, ampak maček se pod nobenim pogojem ne sme izgubiti.

V videu ne manjka vroče plesne energije, ki jo poleg Stelle ustvarjajo še Metka Veršič, Lan Dvornik in tokratni koreograf Mark Černilec. Ta je do sedaj koreografiral in nastopil že v dveh Stellinih videospotih, Muza in Ta neki neki ter jo spremljal na odru Eme Freš 2020.

 

????PRIVOŠČITE SI SLADOLED IN UŽIVAJTE OB NOVI PESMI 'DEJ MI ŠE'????

 ------------------------------------------------------------------------

THEO ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/theo.cebron

IG: https://www.instagram.com/theo_cebron/

 

Stella ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/stella.spela/

IG: https://www.instagram.com/stella_spela/

 

Blaž Hribar ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/blaz.hribar.14

IG: https://www.instagram.com/blazzhribar/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij