Novice

Taja izdala svoj nov ljubezenski komad »Poglej me«

Objavljeno:

Izšla je nova skladba slovenske glasbenice Taje z naslovom »Poglej me«. V njej se mlada umetnica dotika teme večne in resnične ljubezni.

Taja je slovenska kantavtorica, instrumentalistka in pevka, ki se s svojimi iskrenimi besedili, čutnim glasom in svojstveno melodiko dotika duše poslušalcev. 

Za skladbo »Poglej me« je za glasbeno sodelovanje izbrala že uveljavljen avtorsko producentski tandem, Kevina Koradina in Clifforda Goila. Ta sta zanjo tokrat ustvarila rahlo otožno pop glasbeno instrumentalno podlago v stilu filmske glasbe, ki pa se meša tudi s svetlimi toni in tako skladbi ter sporočilu daje nekakšen »retro nostalgičen pridih«. Samo snemanje je bilo precej drugačno od navadnega, saj je, kot pravi sama, prvič snemala na daljavo, z ekipo pa se povezala zgolj preko aplikacije WhatsApp.

»Komad je na nek način osebna izkušnja,« je o skladbi spregovorila mlada glasbenica in dodala, da je pri samem pisanju izhajala iz svojega najglobljega hrepenenja po resnični ljubezni. Gre za opis usodnega ljubezenskega odnosa, ki ga verjetno pozna marsikdo. »Skladba govori o srečanju dveh oseb, ki drug v drugem sprožita največjo bolečino in se zaradi nje tudi oddaljita, a nikoli pozabita. Ostala sta na nek način zaklenjena v pogledu prave ljubezni, ki je ne more nadomestiti nič drugega« nam je še zaupala Taja.

Taja je skladbo pisala tekom zime, sam proces pa je bil zanjo precej čustven, saj je na plan spravil tudi njene osebne zgodbe. »Ravno zima je tak letni čas, ki zahteva simbolično smrt, da se lahko začne na pomlad vse prebujati in tako zgodbe, ki so bile na videz zakopane, ponovno oživijo« je še dodala.

Pri videospotu je Taja tokrat sodelovala z odlično Ateno Bošnjak in Ekipo 3 FPS, samo snemanje pa je zaradi pandemije in splošnega zaprtja občin potekalo kar pri Ateni doma.

Taja na družbenih omrežjih:

FB: https://www.facebook.com/taja.bozic

IG: https://www.instagram.com/tajabozich/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCuqywnJtEa-AuslBnwiN5iw

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij