Novice

SKUPINA BEPOP SLAVI 20 LET!

Objavljeno:

Ena naših najuspešnejših glasbenih skupin - ob kupu zlatih in platinastih plošč, viktorjev ter drugih priznanj, so Bepop še vedno na vrhu lestvice najbolje prodajanih albumov v samostojni Sloveniji - odpira jubilejnih projektov polno leto s pesmijo 'Brez kril', spremljajoči videospot pa je prepleten z arhivskimi posnetki iz začetkov njihove kariere. 

Potem ko so se Alenka, Ana in Tinkara pred dobrima dvema letoma reaktivirale kot ženski trio in ob kupu nastopov posnele uspešnice 'Daj se nasmej', 'Ženska' (z Rebeko Dremelj) in 'Verjamem v dobre ljudi' (naslovna tema Anine priljubljene oddaje Delovna akcija), vstopajo v jubilejno leto z novo pesmijo BREZ KRIL. V njej so ponovno združile moči z vročim mladim producentom Žanom Serčičem

"Žan nas je odlično zadel že s povratniškim singlom 'Daj se nasmej', s katerim smo naredile odlično tranzicijo od naše stare podobe v leto 2020, z novo pesmijo pa se končno predstavljamo z nekoliko drugačnim zvokom, za katerega čutimo, da nam je pisan na kožo tukaj in zdaj, upamo pa, da ga bodo sprejeli tudi poslušalci. Skladba 'Brez kril' je sicer nastala že pred dobrim letom in pol, splet naključij pa je njen izid zamaknil na jubilejno leto. Malo so k temu prispevale omejene možnosti nastopanja v času epidemije, še bolj pa to, da nas je lani k sodelovanju povabila Rebeka, potem pa se nam je ponudila še možnost, da v pravo skladbo razvijemo temo Delovne akcije, ki jo je izvirno pela le Ana." 

Spremljevalni videospot je režiral bivši član rock skupine Lumberjack, David Podgornik, s produkcijsko skupino Perspektiva. Posneli so ga v studiu v Ljubljani, na snemanju pa so se dekletom pridružili tudi njihov bend, menedžer, nekaj največjih oboževalcev pa tudi članice plesne skupine LaViva, ki so s Tinkaro še pred usodno avdicijo na nastopih spremljale takrat zelo priljubljeno pevko (in Tinkarino sestrično) Vivian 2 Alive, nastopile pa so tudi na drugi turneji Popstars ter v videospotih 'Zapleši z nami' in 'Le ti'.

V filmčku, pretkanem z arhivskimi posnetki, vas bodo spomini zagotovo popeljali v čase, ko je Slovenijo zajela masovna evforija ob dveh dvoranskih turnejah Popstars, katerih prvo ime je bila prav skupina Bepop, zbrana na istoimenski TV-avdiciji. Seveda v njem ne manjkajo tudi posnetki Simona in Nejca, katerega tragična smrt je takrat pretresla Slovenijo, a je skupina Bepop kljub velikemu šoku uspešno nadaljevala svoje delo in se zapisala med najuspešnejše slovenske glasbene izvajalce vseh časov.


Vsestransko zaposlene dame, ki dandanes najbolj uživajo v tem, da imajo vse niti kariere v svojih rokah, za letos pripravljajo še cel kup projektov povezanih z jubilejem, k praznovanju pa bodo pritegnile tudi svoje glasbene sopotnike.

 

BEPOP Online

FB: https://www.facebook.com/bepop.si/

IG: https://www.instagram.com/bepop_ladies/

WEB: http://www.bepop.si/

TikTok: Tiktok.com/bepop_ladies

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBEps57XQMD-hkHNAwKrppA

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij