Novice

Simon Vadnjal predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Pozabila navodila'

Objavljeno:

Po treh mesecih samoizolacije, nakopičenih skrbeh, strahovih, s katerimi smo se ukvarjali vsak na svojem koncu, po zapiranju v svoje domove je čustvena kaša, s katero se večina sooča v svoji intimi, pri mnogih zavrela, prekipela. 

Čas je, da na silo zapoznela pomlad vzbrsti do konca. Kmalu nas bo v družabno življenje vabilo poletje, mlade in takšne po srcu, vleklo na ulice, med ljudi. Večina nas pogreša glasen smeh, plesanje, glasbo in zabavo. 

Te občutke je v pesmi 'Pozabila navodila' lovil tudi Simon Vadnjal, ki se podpisuje kot avtor besedila. 

Po odmevni premieri na spomladanskem izboru EMA 2020 nadaljuje svoje glasbeno sodelovanje z isto ekipo, nizozemcem Cliffordom Goilom in primorcem Kevinom Koradinom.

»Po odličnem sodelovanju pri skladbi 'Nisi sam', smo se takoj lotili novega projekta in lahko rečem le to, da je ustvarjalni proces potekal brez zapletov ter, da smo vsi avtorji bili ponovno zelo usklajeni na isti frekvenci. Zelo sem zadovoljen z rezultatom,«  pravi Kevin Koradin.

Na radijske postaje ekipa pošilja sodoben singel z retro pridihom 80-ih, pesem z nalezljivimi plesnimi ritmi pa bo svojo video podobo dobila v kratkem. Režije se bo tokrat lotil Simonov prijatelj, pevec in priljubljeni radijec Tim Kores Kori.

»Lahko rečem, da s Simonom tokrat nadaljujeva zgodbo iz izbora EMA, kjer sem mu pomagal kot eden od pevcev spremljevalnih vokalov za nastop v živo. Ker je snemanje videa za pesem 'Nisi sam' prekinila korona epidemija, sodelovanje zdaj nadaljujeva z videom za 'Pozabila navodila'«, je dejal Tim Kores - Kori.

»Glavno vlogo v videu sva namenila mladi dami, ki je prav tako navdušila na letošnjem izboru EMA 2020, za koga točno gre, pa počakajmo še kak teden, ko bomo premierno predstavili video«, dodaja avtor besedila pesmi Simon Vadnjal.     

Simon Vadnjal na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij