Novice

SENDI vidi svet Z DRUGIMI OČMI

Objavljeno:

Nekoč kraljica slovenskih diskotek, danes priznana jazzistka, učiteljica petja in podpornica trajnostne mode. Sandra Klemm – Sendi je lansko leto svoje poslušalce razveselila z novico o vrnitvi na slovensko glasbeno sceno in izdala dve novi skladbi, s katerima je potrdila, da ostaja zvesta svojemu zvoku ter elektronski plesni glasbi.

Po 'Zbudi se' in 'Nič ne ustavi me' tokrat predstavlja že tretji glasbeni izdelek 'Z drugimi očmi', katero je ponovno ustvarila v sodelovanju z ustaljeno ekipo – Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilom. Skladba je v njenem prepoznavnem glasbenem slogu, zaznamo pa tudi pridih osemdesetih let, združen z moderno pop produkcijo.

»Pesem govori o odnosu med partnerjema, ko ljubezen mine in se vsak na svoj način znova sestavlja. Je osebnoizpovedna, a kljub resnemu sporočilu ni prežeta z pesimizmom ampak se sprašuje, kako se dve osebi, ki sta se močno ljubili, brez besed in z veliko bolečine razideta. Takrat se jima pogled na svet spremeni, da najdeta v sebi moč in gresta v življenju naprej« razloži Sendi.

Skladbi prilaga videospot, ki ga je skupaj z ekipo Production Lair posnela v vili Vipovže v Goriških Brdih in na obali. Medtem ko je za oblačila poskrbela trajnostna trgovina Lup.jeans, so škornji delo priznane slovenske ustvarjalke EVILEVE (Eva Breznikar), ki je mnogim poznana po sodelovanju s svetovno priznano skupino Guns N' Roses.

»Sem velika zagovornica trajnostne mode in tako večino časa sodelujem s tovrstnimi umetniki. Eva je bila moja bivša učenka petja, dolgo že tudi spremljam njeno delo. Zdela se mi je popolna za ustvarjanje malce bolj odbitega kosa oblačil (smeh). Mislim da je ustvarila vrhunske škornje, ki jih bom z veseljem še dolgo nosila.«

Vabljeni k ogledu videospota!

SENDI ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/sandra.klemm.900

IG: https://www.instagram.com/sandra.klemm.900/

WEB: https://sendi.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij