Novice

SAŠA LEŠNJEK s skladbo ‘KAJ BI SVET BREZ UPANJA’ očarala Slovenijo

Objavljeno:

Saša Lešnjek, dobitnica nagrade Danila Kocjančiča za obetavno mlado izvajalko na Melodijah morja in sonca 2021, predstavlja novo skladbo ‘Kaj bi svet brez upanja’.

‘KAJ BI SVET BREZ UPANJA’ na digitalnih platformah: https://backl.ink/147552634

Simpatična Saša Lešnjek že pri rosnih 21. letih niza glasbene uspehe, zasidrala pa se je tudi v srca Slovencev. Njej debitantski nastop na letošnjem festivalu MELODIJE MORJA IN SONCA se je za mlado pevko končal več kot odlično, saj je poleg 4. mesta prejela tudi posebno nagrado žirije – nagrado Danila Kocjančiča za najperspektivnejšo mlado izvajalko festivala.

»Dodaj le malo upanja In malo tistih drobnih fantazij; lahko zaupaš soncu, da vsak nov dan v lepše te zbudi«.

'KAJ BI SVET BREZ UPANJA' je vsekakor skladba, ki v teh časih seže do srca. Tako ni čudno, da so jo za svojo vzeli tudi gledalci in poslušalci festivala MMS 2021 ter ji z glasovi namenili 4. mesto. Saša skozi besedilo nagovarja vse, naj ne zgubijo upanja ter tudi v težkih časih, ki smo jim priča, najdejo lepoto v majhnih stvareh, ki nas obdajajo. Opomni nas, da je potrebno pustiti preteklosti, da gre in ohranjamo upanje v boljši jutri.

Za svojo skladbo, kjer je sodelovala tudi kot avtorica besedila, je z ekipo prav tako ustvarila zelo zanimivo videozgodbo, ki prikazuje dogajanje pred, med in po vajah ter nastop na Melodijah morja in sonca.

Vabljeni k ogledu:

https://www.youtube.com/watch?v=WVb7VfaOyGQ

Saša s svojo ekipo ne počiva, saj je v zadnjih izdihljajih tudi priprava na prvi samostojni album, ki ga bo predstavila predvidoma še to jesen.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Saša Lešnjek ONLINE:

Fb: https://www.facebook.com/sasa.lesnjek

IG: https://www.instagram.com/sasalesnjek/

YT: https://www.youtube.com/channel/UC6UAUyg5_gufjNBtYrCqkug

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij