Novice

Saša Lešnjek predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Zaljubljena v ta svet'

Objavljeno:

Skladba 'Zaljubljena v ta svet', pod katero se Saša podpisuje kot avtorica, je nastala kot refleksija doživljanja novega življenja v Gradcu, kar upodablja tudi njen videospot, ki je v celoti posnet v Grazu.

Saša Lešnjek je 19-letna pevka in igralka, ki je nedavno zaključila študij jazz petja na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani, sedaj pa študij nadaljuje na glasbeni akademiji v Grazu.

Kljub svojim mladim letom je veliko sodelovala z Big Bandom RTV Slovenije, na Poletni noči v 2018, ter kot spremljevalni vokal na Slovenski popevki v 2018. V letu 2017 je na mednarodnem glasbenem tekmovanju Temsig osvojila zlato plaketo.

Trenutno je njen največji projekt glavna vloga Sandy v slovenski različici Briljantine, ki je eden izmed največjih muzikalov pri nas do sedaj. Pred tem je nastopala tudi kot vskok za glavno vlogo v muzikalu Vesna.

Poleg petja in igranja Saša zelo rada sinhronizira risanke in ustvarja glasbo za druge glasbene ustvarjalce, saj je avtorica tako svojih, kot tudi mnogih drugih skladb.

 

Saša Lešnjek na družbenih omrežjih:

Facebook

Instagram

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij