Novice

Samantha Maya predstavlja novo avtorsko pesem in videospot 'GLAS'

Objavljeno:

Izjemna glasbenica, ki se je širši Sloveniji predstavila z debitantsko skladbo 'Do neba' v lanskem letu, videospot pa je na Youtube presegel že 100.000 ogledov, le slabi dve leti po zmagi na prvem glasbenem festivalu Slovenska nota, predstavlja novo izpovedno zgodbo.

'GLAS'

Pred ustvarjanjem nove avtorske skladbe 'GLAS' je Samantha Maya izbrala novo ekipo vrhunskih glasbenikov. Pod glasbo se podpisujeta Kevin Koradin in Clifford Coilo.

Po polletnem premoru na socialnih omrežjih Samantha Maya predstavlja svoj novi singel, za katerega pravi, da je potrebovala tišino. Za pesem 'GLAS' se je Samantha Maya morala umakniti od vsakodnevnega hrupa, saj drugače ne bi slišala navdiha za dokončanje skladbe.

»Nova pesem 'GLAS'  je prispodoba za moj višji jaz ali bolj dorasel 'jaz', ki mi je pomagal, ko sem se izgubila,« je o pomenu nove pesmi povedala Samantha Maya .

»V nekem trenutku se mi začelo dogajati preveč stvari. Življenje  mi je iz vseh predalčkov vrglo stvari ven in jih je bilo potrebno zložiti lepo nazaj.

Vedno želim biti odkrita s svojimi poslušalci in se mi ni zdelo iskreno, da na socialna omrežja objavljam delčke sebe, če pa sploh nisem  vedela kdo zares je ta jaz. Ko sem padla na tla sem slišala glas 'vredu si, vredu je, samo zaupaj si',« nam je še zaupala.

Nova pesem je dokaz spremembe, katero je pevka prestala zahvaljujoč  'glasu'. 

Tudi tokrat je Samantha Maya poskrbela za vrhunski videospot, ki ga je posnela z Maticem Gabrielom v Rogaški slatini. Oba sta  ponovno dokazala, da sta odličen ustvarjalni par. In tudi pri snemanju novega videa je video zgodba sledila Samanthini ideji, Matic pa je poskrbel, da je video realiziran.

Vam je všeč?

 

- streaming / nakup skladbe 'GLAS': https://backl.ink/142584316

Samantha Maya na družbenih omrežjih

Videospoti:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij