Novice

SAMANTHA MAYA nas je ujela v PAST

Objavljeno:

Samantha Maya po sanjavem Yin&Yangu predstavlja novo udarno skladbo PAST, s katero nas popelje v trenutke lastne naivnosti.

 

PRISLUHNITE SKLADBI:

https://bfan.link/past-2

Samantha Maya nas je zopet ujela v past svoje ustvarjalnosti. Z novim singlom “Past” nas pevka mlajše generacije slovenske glasbene scene skozi svoje besedilo popelje v iskrene, ranljive občutke, ki skozi inspiracijo pletenja pajkove mreže ponazarja naivno predajo nečemu, za kar vemo, da za nas ni najbolje.

Predstavljaj si ta scenarij: nekdo ti je všeč in ta nekdo ti ponuja vse in še več. Na koncu ga/jo nepričakovano vidiš v objemu druge osebe. Zaboli? Koga ne bi. Tudi mene je, ko sem to doživela in iz tega sem izhajala pri svoji novi pesmi. Besedilo tako bazira na vseh mojih mislih, ki so mi v tistem času švigale po glavi, pri čemer v refrenu z besedami kot sta ‘mirno’ in ‘naivno’ nekaj krivde prestavljam tudi nase. Po svoje sem prostovoljno pustila, da me je ‘pajek’ zopet ujel v svojo mrežo (smeh). Mislim, da ta scenarij pozna veliko ljudi. Zavedno se vedno znova zapletamo v podobne situacije oziroma ‘mreže’” o sporočilu nove skladbe spregovori simpatična Štajerka, ki svoje poslušalce že leta navdušuje z globino svojih pesmi, zavitih v novodobni glasbeni stil.

Samantha pravi, da sta melodija in besedilo nastala že septembra prejšnjega leta, ko je demo prvič ob navalu inspiracije posnela na svoj Ipad in ga kasneje poslala producentu ter soavtorju Kevinu Koradinu, ki pa je celotno pesem dvignil na nivo profesionalnega radijskega posnetka.

Pesmi prilaga tudi videospot, delo režiserke in scenaristke Ele Mimi Prinar in snemalca Amadeja Hercoga. Video je tokrat odela v belo blago – simbol pasti, pajkove mreže, v katero se ujame.

 --------------------------------------------------------------------------------

SAMANTHA MAYA ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/samanthamayamusic/

IG: https://www.instagram.com/samanthamayaa/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij