Novice

Rebeka Dremelj pravi, da ŽIVI ZA VSAK DAN

Objavljeno:

Nepremagljiva ženska, podjetnica, pevka, prijateljica, partnerka, mati. Vir neusahljive energije, vedno nasmejana in iskrena, brez dlake na jeziku. Rebeka Dremelj, ki jo mnogi hudomušno kličejo kar ‘multipraktik’, slovensko javnost s svojo kreativnostjo in uspehi navdušuje že desetletja.

Po božični uspešnici ‘Ko primeš me za roko’ s Sebastianom in ženski himni ‘Ženska’, ki jo je na dan žena izdala v sodelovanju z Bepopovkami, se danes vrača v vroče poletne dni! ‘Živim za vsak dan’, je tako prepojena s pozitivno energijo, ki kliče po brezskrbnem poletju.

Pesem sem želela ohraniti v pozitivnem duhu in ponovno poudariti, da je treba živeti zdaj, za ta trenutek, saj je jutri lahko že prepozno. Ne zapletajmo se v nepomembne stvari in ne iščimo dlake v jajcu, ker nima smisla. Ker kaj je smisel življenja? Dobra družba, dobra hrana, spomini in pa seveda na prvem mestu DRUŽINA” o sporočilu nove skladbe spregovori Rebeka.

Skladbo je zanjo spisal priznani slovenski glasbenik Rok Lunaček, pod aranžma in produkcijo pa se podpisuje Krešimir Tomec.

 

O VIDEOSPOTU

Da je tudi strastna turistka, redno dokazuje s svojimi pozdravi z različnih koncev sveta, potovanja pa mnogokrat rada poveže tudi s svojo glasbo. Medtem ko je ‘Ko primeš me za roko’ predstavila Božičku na Laponskem, je tokrat svojo novo skladbo posnela kar na italijanskem otoku, znanem po soncu in prijaznih ljudeh, kamor se je z ekipo odpravila s pomočjo potovalne agencije Kompas.

»Sicilijo sem prvič obiskala lani s prijateljicami in priznam, da je bila izkušnja nepozabna. Ta energija otoka, spomini, ki bodo ostali, dobra hrana, dobra družba. Točno to, o čemer pojem v svoji novi skladbi. Vedela sem, da moram tu posneti videospot in vesela sem, da mi je Kompas to omogočil. 'Popakala' sem ekipo in ustvarila zgodbo, ki bo tudi meni pustila velik pečat

Pri ustvarjanju video zgodbe je tokrat sodelovala z mladim režiserjem Erazmom Gliho, za čudovita oblačila pa je poskrbelo podjetje answear.si.

V videospotu nam Rebeka razkrije najlepše kotičke Sicilije, predstavi tamkajšnje prebivalce in za nameček odpelje tudi na pravo italijansko poroko.

 

REBEKA DREMELJ ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/RebekaDremelj

IG: https://www.instagram.com/rebekadremelj/

WEB: https://nepremagljiva.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij