Novice

Prisluhnite 'Skušnjavi' Maruše Zmrzlak

Objavljeno:

Mlada glasbenica Maruša Zmrzlak predstavlja svojo prvo skladbo 'Skušnjava', ki govori o povezanosti in usodni privlačnosti.

Maruša je skladbo prejela kot darilo ob zmagi na mladem glasbenem festivalu Slovenska nota v organizaciji Mladinskega centra Hrastnik. Tekmovanje je namenjeno še neuveljavljenim pevkam in pevcem, ki se želelijo predstaviti širši publiki.

Po zmagi je imala Maruša na voljo več avtorjev s katerimi bi posnela  svojo prvo pesem. Odločila, da bo pri ustvarjanju debitantske skladbe sodelovala z glasbenikom Dare Acoustic (Darko Barbič), ter Alexom Volaskom, ki se podpisuje pod aranžma pesmi. "Zelo vesela sem, da sem lahko sodelovala z Daretom, saj me je želel spoznati, preden sva začela delati na pesmi. Ni je imel še pripravljene vnaprej, kar mi je bilo zelo všeč.  Tudi samo delo v studiu, ki ni tako lahko na prvi pogled kot se zdi, je bilo zelo prijetna in nepozabna izkušnja."

Za pesem je Maruša posnela tudi svoj prvi videospot, ki ga je posnela med decembrskimi prazniki v sodelovanju z Mladinskim Centrom Trbovlje in Mladinskem gledališču Svoboda.

Snemanje kadrov v gledališču je bilo zaradi prazničnega vzdušja izjemno prijetno, poleg statistov v videu nastopijo izkušeni plesalci swinga, ki so se ob snemanju prepustili ritmu 'Skušanjeve' in plesali po občutku.

Videos zgodba sledi sporočilu skaldbe, vabljeni k ogledu 'Skušnjave'.

 Maruša Zmrzlak na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij