Novice

Prisluhnite novi skladbi 'Te ne izpustim' kantavtorja Aleksandra Novaka

Objavljeno:

Pesem 'Te ne izpustim' je še korak bližje tretjemu studijskemu albumu, ki jo Aleksander napoveduje za letošnjo jesen. Je nova zgodba v vrsti uličnih preigravanj, ki so tudi rdeča nit avtorjevega poslanstva zadnjega obdobja. 

Novo skladbo je Aleksander posvetil dekletu, ki ga je spoznal na razpotju svoje življenjske poti in sta korake prekrižala na ulici v Izoli.

Po lanskoletnih nastopih na festivalih Melodij morja in sonca, kjer je prejel nagrado za najbolj obetavnega avtorja in izvajalca za skladbo 'Mesto rož', ter nastopu na Slovenski popevki kjer je občinstvu prepeval o 'Dotiku stare Ljubljane', je to nov korak k pozitivni naravnanosti glasbenika, ki krasi njegovo pot kljub Aleksandrovi slabovidnost, ki ga spremlja že od rojstva. V duhu slednje so še vedno aktualni glasbeno pogovorni večeri z naslovom 'Vsi smo ljudje', ki prav tako odlikujejo Aleksandrovo posebnost pred katero ne beži, temveč jo poudarja in deli z enim in edinim razlogom »V življenju se da vse, če le obstaja volja«.

Ljubitelji glasbene intime in subtilnosti se boste spomnili skladb 'Drugačna sva' in 'Mi smo ljudje'.

Na svojevrsten način tako 'deli' tudi svojo frendico z Izole  v novi skladbi 'Te ne izpustim'.

Aleksandra Novaka spremljate tudi na njegovem Facebook profilu.

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij