Novice

Priljubljena žurerska skupina se vrača z novimi plesnimi ritmi 'Al Capone'

Objavljeno:

Priljubljena skupina SKaTER, znana po številnih uspešnicah kot je 'On ne more', ki ima na Youtube priklikanih že skoraj dva milijona ogledov se po krajšem glasbenem premoru vrača na koncertne odre. Skupini se je v letu 2015 pridružila nova pevka Saša Smodej s katero je vodja skupine, Samcy (Samo Poštrak) ulovil glasbeni ritem po katerem je bila skupina SKaTER poznana.

Vzrok za bolj umirjeno glasbeno ustvarjanje je tudi nova Samčyjeva vloga, saj je postal ponosni oče sinu Taju. Ker življenje glasbenika terja veliko odsotnost od doma, je Samčy izbral bolj umirjeno glasbeno ustvarjanje.

Avtorja skladbe 'Al Capone' sta tandem za uspešnice, Saša Lendero so podpisuje pod besedilo skladbe, za plesne ritme je poskrbel Miha Hercog, ki se podpisuje kot avtor glasbe, poskrbel pa je tudi za produkcijo pesmi.

Snemanje videospota v Rušah v hotelu Veter, je potekalo pod režisersko taktirko primorskega raperja Jana Vaukmana. Al Capone v skladbi je sinonim za fatalnega moškega. V videospotu ga je odigral Samčyjev bratranec Gorazd.

Skupina SKaTER na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij