Novice

POZOR! Med nami je ZLOČINEC!

Objavljeno:

Predstavljamo vam nekaj zlobno dobrega, nekaj neustavljivo privlačnega – Stellinega ZLOČINCA!

Gre za novo glasbeno poslastico štajerske umetnice, ki nas že leta navdušuje z unikatnim glasbenim zvokom in premišljenimi besedili, ki tu in tam vključujejo tudi japonščino, njen drug najljubši jezik.


Zločinec na digitalnih platformah:

https://bfan.link/zlocinec


SPOZNAJMO ZLOČINCA

Brezglava zaljubljenost, hrepenenje, vročica in še kaj bi lahko dodali ob poslušanju njene nove skladbe, ki je tudi tokrat nastala v sodelovanju s Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilom. A zakaj svojo simpatijo tokrat naslavlja z zločincem?

»Ukradel mi je srce, logiko, zdravo kmečko pamet, razbil zgornjo mejo lestvice človeške estetike in se v moji glavi definiral ne kot desetka, temveč stotica« nam na kratko razloži in doda, da je to bila tudi njena zgodba:

»Fantaziranje je en mojih najljubših hobijev, čeprav se izkaže velikokrat za precej nevarnega. Tako sem tudi sama kdaj prehitro skočila v kakšno zvezo, saj sem komaj čakala, da se moja fantazija uresniči. Ljudje si v glavi naslikamo idealno predstavo človeka, ki pogosto ni v skladu z realnostjo. A takšni smo.«

O VIDEOSPOTU

Videospot, posnet v Kavarni Cankarjeva v Celju s pomočjo Roka Mlinarja in Robija Valentia, predstavlja le prvi del te ljubezenske sage, v kateri v vlogi zločinca blesti Andrej Sadar. A ne skrbite, drugi del je že pripravljen in prihaja kmalu!


NAPOVEDUJEMO IZID DRUGEGA STUDIJSKEGA ALBUMA

Kot smo že omenili, Zločinec s sabo prinaša tudi Stellin nov album, tokrat z naslovom 'Takšni smo'. Album bo izšel v torek, 6. februarja, temu pa sledi tudi koncert, na katerem bo Stella z bendom vse skladbe odigrala tudi v živo.

Vabljeni na druženje ob dobri glasbi v četrtek, 8. 2. 2024, ob 20:00, v lokal THE PLACE.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij