Novice

POP DESIGN premierno predstavil svoj novi komad »MEDENA«

Objavljeno:

Dolgo pričakovan videospot za nov komad »Medena« so člani skupine Pop design včeraj, 14. 3. 2021 ob 19. uri, premierno predstavili kar na svojem uradnem FB profilu, v manj kot enem dnevu pa si ga je ogledalo že več kot 20 000 ljudi!

  • »Medena« na digitalnih platformah: https://backl.ink/145525296

Pop design v pomlad vstopa z novo skladbo »Medena«, za katero že sami pravijo, da je vsekakor nekoliko bolj »pocukrana« od tega, kar smo po navadi od njih vajeni. Med tem ko se je tudi tokrat pod besedilo podpisal odlični Miran Rudan, je glasba delo Matjaža Vlašiča, aranžma pa je napisal Krešimir Tomec.  

Videospot, ki smo si ga lahko včeraj premierno ogledali na uradni FB strani skupine Pop design, je tudi tokrat delo Andreja Pratnemerja in njegove ekipe. Med neštetimi prijavami na avdiciji za sodelovanje pri snemanju videospota, so izbrali Sanjo in Mateja, ki sta svoji vlogi tudi odlično odigrala, posebno mesto pa si vsekakor zasluži tudi slikar Roman Ferlinc, ki je tekom celotnega videospota slikal žensko – rdečo nit zgodbe. Spot, ki je bil tokrat posnet na Goričkem v idiličnem ambientu apartmaja Anika (enega izmed apartmajev »Džaboka in Gruška«), si je do sedaj ogledalo že več kot 20 000 ljudi.

»Vsi, ki smo sodelovali pri tem projektu verjamemo v ta izdelek in srčno upamo, da bo všeč tudi našim poslušalcem« so povedali fantje in dodali »Pri odzivi so nenormalno dobri in zelo pozitivni, kar ekipi daje še večji zagon za naprej, za nove projekte, ki sledijo

Skupina POP DESIGN na družbenih omrežjih:

YT:  https://www.youtube.com/user/anitarudan

FB: https://www.facebook.com/popdesign1985/

IG: https://www.instagram.com/pop_design_official/

Spletna stran: https://www.popdesign.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij