Novice

Patrik Prelec išče svojo simpatijo

Objavljeno:

Patrik Prelec predstavlja svojo prvo avtorsko skladbo 'Pesem o tebi', napisano s prav posebnim namenom – da preko nje najde izgubljeno simpatijo. Skladbi prilaga tudi videospot, katerega snemanje pa bi se za ekipo skoraj končalo tragično!

'Pesem o tebi' na digitalnih platformah:

https://bfan.link/pesem-o-tebi

Patrika Prelca smo spoznali kot 'frontmana' primorske skupine Jastrebi, ki se lahko pohvali z veliko uspešnimi skladbami, kot so 'Ena iz Ljubljane', 'Naj se pije', 'Brisača' in 'Kje naj te najdem'. A tokrat se je Patrik podal na novo glasbeno pot in tako premierno predstavlja svoj prvenec 'Pesem o tebi'.

»Vse se je začelo v Zagrebu, kjer sem na koncertu spoznal dekle, ki je nikakor ne morem pozabiti. Bile so iskrice, ki jih ni bilo mogoče spregledat. Prepevala sva, plesala, se smejala, pogovarjala … filmsko! (smeh). Takrat sem ji povedal, da ji bom napisal pesem, a mi ni verjela. Upam, da jo sliši in se najine poti ponovno srečajo« razloži Patrik in doda, da je besedilo pesmi začelo nastajati že v Zagrebu.

»Po koncertu sva se izgubila v masi in nisem je več videl. Ves večer sem mislil nanjo in takrat tudi napisal verz 'Kot rahel dotik se čuti ljubezen, ki prebudi v naju spomin, je še trezen. Me boža po krilih, kjer jaz zdaj letim, da bi bila skupaj je vse, kar želim'«.

Medtem ko je tako besedilo kot glasbo svoje prve skladbe spisal sam, je aranžma delo Alena Klempčarja, nekdanjega vodja ansambla Biseri in ustanovitelja skupine Don Allen.

“Pesem o tebi”, ki je vsekakor daleč od stila Jastrebov, je tako prvi solo projekt mladega pevca, a kot pravi, vsekakor ne zadnji. »Vedel sem, da imam skladbo, ki ni ravno v stilu Jastrebov in tako je padla odločitev, da jo izdam kot solo izvajalec. Seveda to ne pomeni, da sem skupino zapustil. Gre le za dodaten projekt, ki mi omogoča, da se v glasbi izrazim tudi nekoliko drugače, bolj v mojem stilu«.

SNEMANJE VIDEOSPOTA BI SE SKORAJ KONČALO TRAGIČNO!

 

V spremljajočem videospotu lahko Patrika z bendom med drugim vidimo prepevati v kamnolomu – lokaciji, ki so jo dobili šele 2 uri pred snemanjem, saj so morali prvotno zaradi močnega naliva odpovedati. A kot smo izvedeli, so bili tam priča nevarnemu zapletu.

»Sceno smo postavili v skalno votlino, kar se nam sprva ni zdelo nevarno. A ko je bobnar prvič udaril po bobnu, je sledil glasen pok! Zaradi ustvarjene vibracije se je iz stene nad nami zrušil del ogromne skale in nas 'zgrešil' le za par centimetrov. Imeli smo neverjetno srečo. Snemanje smo sicer morali nadaljevati, a z veliko bolj previdnim bobnanjem« – Patrik.

Vlogo Patrikove simpatije je tokrat odigrala Sara Gorup iz Sežane, ki se že nekaj let ukvarja z manekenstvom. Na vprašanje, ali je Sara v resnici podobna skrivnostni mladenki iz Zagreba, pa je Patrik le smeje odgovoril, da je.


Vabljeni k ogledu in delitvi novega videospota Patrika Prelca!

Morda mu z našo in vašo pomočjo končno uspe najti svojo simpatijo.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PATRIK PRELEC ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/patrik.prelec/?locale=sl_SI

IG: https://www.instagram.com/patrikprelec/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij