Novice

Novo zmagoslavje Jane Šušteršič

Objavljeno:

Jana Šušteršič je s skladbo 'Sama' osvojila odlično 2. mesto!

"Pesem mi ogromno pomeni. Ko smo jo snemali sem šla ravno čez neko fazo svojega življenja, o kateri govori skladba. Pesem tudi naznanja mojo novo podobo in novo zgodbo. Potrebovala sem namreč malce pavze, da sem zadihala po ''Talentih'' in ugotovila kako naprej."

Pesem je napisal avtorski tandem, ki je na Slovenski popevki slavil še s 3. mestom in pesmijo 'Kušn me' v izvedbi dvojca Mon'ami.


"Prvotno je bila pesem bolj  ljubezenska,vendar sem med ustvarjanjem prosila oba avtorja pesmi, Roka Lunačka in Blaža Hribarja, da  pesem naredimo bolj intimno - še bolj ponotranjeno.  Mislim, da bolj ne bi mogli zadeti moje bistvo. Bilo mi je v veliko  čast sodelovati na Slovenski popevki, tako da lahko potrdim, da zagotovo ni zadnjič.''

Jana Šušteršič je vrhunska pianistka in ena najboljših vokalistk v regiji. Kot pianistka je osvojila številne mednarodne nagrade, nastopala z orkestri in pri rosnih 17 letih bila sprejeta na glasbeno akademijo v Beogradu. V istem letu je postala pevka izjemno priljubljene srbske skupine 'Neverne bebe' s katero je posnela dva studijska albuma, v več kot 600 nastopih v regiji pa je nastopila tudi kot predskupina svetovno znanim glasnim izvajalcem, ko so Toto in Lenny Kravitz.

 Leta 2011 je Jano razveselila novica o prejeti štipendiji prestižne glasbene šole Berklee College of Music, na kateri je leta 2015 magistrirala, le nekaj mesece prej pa je nastopila na izboru pesmi za Evrovizijo s skladbo 'Glas srca', ki jo je kasneje predelala v 'Angel Heart' z učiteljem in z grammyjem nagrajen glasbeni producent Gael Hedding. Ob koncu 2014 pa je Slovenija spoznala Jano kot zmagovalko 4. Sezone priljubljene oddaje Slovenija ima talent.

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij