Novice

Nova pesem Matjaža Kumlja 'Naj le traja'

Objavljeno:

Nova pesem Matjaža Kumlja 'Naj le traja'

'Naj le traja' je nova pesem Matjaža Kumlja. Nalezljiv refren je kot nalašč za poletje; skladba ima pridih reggaetona, v njej pa lahko slišimo tudi refren v španščini.

 

Za glasbo je znova poskrbel odlični Krešimir Tomec, ki je melodijo podkrepil z moderno glasbeno podlago, ki kot vedno preseneča z energičnim aranžmajem. Besedilo je nastalo pod peresom Roka Lunačka, ki je izvrstno ujel pridih poletja in ljubezni, za katero si želimo da bi trajala.
Pesem nosi nalezljiv poletni ritem, Matjaž pa je za piko na i k sodelovanju povabil še odličnega vokalista Anthonyja Icuaguja, s katerim sta odpel del pesmi v španščini in s tem pesmi dodala še več temperamenta.

 

Matjaž Kumelj je stari znanec in prekaljeni maček pevskih odrov. Svoj glasbeni talent je dokazal že v oddaji 'Znan obraz ima svoj glas', trenutno navdušuje v eni izmed glavnih vlog muzikala 'Mamma mia', ki še vedno podira rekorde gledanosti pri nas, in uspešno niza svoje avtorske skladbe v svoji glasbeni karieri.
Njegova balada 'Kemija', katero je s svojimi spremljevalnimi vokali začinila tudi Alenka Godec, je izšla pred dobrim letom dni; z Alenko pa sta že pri naslednji skladbi sodelovala v duetu 'Kako, zakaj?'.
Aprila smo ga nazadnje lahko gledali in poslušali na Slovenski popevki, kjer je prepričal s pesmijo 'Po svoji poti'.

»Vedno sem si želel živahno poletno pesem, ki bi v prvi vrsti prepričala mene. S Krešimirjem sva zasnovala pesem in ustvarila demo posnetek, ki je že konkretno dišal po poletju. Takoj sem vedel, da jo želim posneti. Preko prijateljskih vezi se je k projektu pridružil še odličen vokalist Anthony Icuagu, s katerim sva del pesmi zapela tudi v španskem jeziku. Takoj sem vedel, da je to to in si sodelovanje štejem v čast,« je povedal Matjaž.

 

 

Uradna stran: www.matjazkumelj.com

 

Matjaž na socialnih omrežjih:

Instagram | FaceBook | Deezer

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij