Novice

Natalija Cerar ujeta v usodnem odnosu

Objavljeno:

Natalija Cerar predstavlja svojo novo plesno skladbo TVOJA, za katero videospot, smo si premierno lahko ogledali že včeraj zvečer. Gre za zgodbo prepovedane ljubezni, ki se splete na podzemni zabavi starodobnikov.

 

TVOJA na digitalnih platformah:

https://bfan.link/tvoja

 

Natalija Cerar je kot finalistka tekmovanja Slovenska nota nase prvič opozorila že leta 2019. Poteza, ki jo je popeljala na novo glasbeno pot, tekom katere se je povezala s priznanim slovenskim producentskim tandemom ter ustvarila dve novi skladbi MINIL JE ČAS in OMAMLJENO SRCE. S slednjo je dokončno tudi prebila led in tako pristala na lestvicah največkrat predvajanih slovenskih skladb.

Danes Natalija na radijske postaje pošilja svež dance singel TVOJA, za katerega besedilo je napisala sama, glasbo in produkcijo pa sta ponovno prevzela Kevin Koradin in Clifford Goilo. Pesmi prilaga tudi videospot, delo ekipe Dominika Čepona, v katerem nas popelje v svet prepovedanih zabav … in prepovedanih odnosov.

Kot nam je zaupala mlada ustvarjalka, skladba govori o nedosegljivi ljubezenski zgodbi, ki pa jo je na lastni koži izkusila tudi sama.

»Pesem pooseblja odnose mnogih zvez, kjer neka oseba drugo želi le zase, a ji hkrati ne zna ali ne želi dati tistega, kar potrebuje. Tudi sama sem bila pred časom ujeta v podobno zgodbo, kjer sem se vrtela v začaranem krogu. Kako malo se včasih cenimo. Tako malo, da dopuščamo nesprejemljive odnose v upanju, da se bo oseba nekoč spremenila.«

Videospot, ki ga je Natalija posnela v sodelovanju z ekipo Dominika Čepona, so snemali kar dva dni. Prvi dan v garažni hiši nakupovalnega centra, drugi dan pa v studiu. V njem spremljamo dogajanje na t.i. ilegalni zabavi starodobnikov, tekom katere se med njo in mladeničem (igralec Matej Moškerc) stke prepovedana vez ljubezni.

»Ujeta sva v usodnem razmerju, za katerega dobro vem, da je poguben. Vseeno sem mu predana … morda ravno zaradi mamljivosti prepovedanega sadu« še doda Natalija.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Besedilo: Natalija Cerar

Glasba in produkcija: Kevin Koradin, Clifford Goilo

Video produkcija: Dominik Čepon (www.dominikcepon.com)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Natalija Cerar ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/natalijaa.cerar/

IG: https://www.instagram.com/natalija_cerar/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij