Novice

NATALIJA CERAR in njeno OMAMLJENO SRCE

Objavljeno:

Mlada slovenska izvajalka Natalija Cerar predstavlja videospot za svojo novo pesem OMAMLJENO SRCE, ki jo tokrat posveča vsem zaljubljencem.

Natalija Cerar je nase prvič opozorila kot finalistka na tekmovanju Slovenska nota (2019), kjer je predstavila in kasneje tudi izdala avtorsko pesem Feniks. Korak, ki je korenito spremenil njeno glasbeno kariero. V začetku tega leta je simpatična mlada pevka tako predstavila svojo novo skladbo MINIL JE ČAS, danes pa na radijske postaje pošilja nov, vroč izdelek.

LJUBEZEN KOT STRUP, KI SE MU NE MOREMO UPRETI

OMAMLJENO SRCE, najnovejša skladba Natalije Cerar predstavlja čustva, ki človeka prevzemajo, ko se zaljubi.

»Ljubezen je res kot nekakšna zastrupljenost. Celega te prevzame, za nekaj časa morda celo povsem spremeni, ohromi. Zaljubljen človek se lahko počuti, kot da je začaran; kot da se nima pod kontrolo. Vsi smo že bili kdaj zaljubljeni, verjamem, da vemo, kako je« še v smehu razloži Natalija in doda, da želi tako skladbo nameniti vsem, ki čutijo te iskrice, to ljubezen.

Pri ustvarjanju pesmi OMAMLJENO SRCE je tudi tokrat sodelovala s Kevinom Koradiom in Cliffordom Goilom, priznanim glasbeno-producentskim tandemom, ki je za slovenske izvajalce napisal že neštete hite. »Res se vesela, da za mano stoji takšna ekipa. Oba sta odlična v tem, kar delata in kar mi največ pomeni - mojim besedilom znata vedno dati tisto pravo melodijo, ki prepriča« še doda mlada izvajalka.

LJUBEZEN UJELI TUDI V KAMERO

Videospot, ki je tokrat delo Dominika Čepona, je ekipa snemala v lokalu Grajska terasa. V njem lahko vidimo igro zapeljevanja, pri čemer glavno vlogo poleg Natalije odigra tudi Jan Vrhovnik.

»V resnici sploh ni bilo težko izbrati prave osebe za to vlogo. Jan je že leta moj dober prijatelj in zdel se mi je popolna izbira. V videospotih nikoli ne bi imela na primer partnerja, saj je to lahko v primeru razhoda res neprijeten opomnik. On bi šel, video bi ostal. Mislim, da sem se prav odločila.« še doda Natalija.

Natalija Cerar ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/natalijaa.cerar/

IG: https://www.instagram.com/natalija_cerar/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij