Novice

Napovedujemo premiero dueta MANCA ŠPIK & ISAAC PALMA 'Po tebi mi diši ljubezen'

Objavljeno:

Napovedujemo premiero dueta MANCA ŠPIK & ISAAC PALMA 'Po tebi mi diši ljubezen'

Po rekordnem uspehu dueta 'Oba', ki sta ga ob koncu leta 2016 predstavila Manca Špik in Isaac Palma, sta pred nekaj dnevi glasbenika naznanila veliko presenečenje za svoje oboževalce - po dveh letih sta se ponovno zaprla v studio! 

Tik pred valentinovim prihaja na radijske in televizijske postaje nova ljubezenska uspešnica 'Po tebi mi diši ljubezen', ki jo je zakrivila ista avtorska ekipa kot 'Oba'.

Jutri, ob 20:00, bo luč sveta ugledal videospot za skladbo 'Po tebi mi diši ljubezen', ki sta ga Manca in Isaac posnela na gradu Štatenberg. Pesem govori o večni ljubezni, tako Manca kot Isaac sta navdušena nad ponovnim sodelovanjem. 

"To, da sva se z Isaacom ponovno združila, je krivo predvsem navdušenje poslušalcev, ki so naju velikokrat spraševali, češ, ali bova posnela še kakšno pesem skupaj. Med nama je posebna glasbena energija, tako na odru, kot v studiu. Super se razumeva tudi sicer in zame ni bilo lepše novice, kot, da bom glasbeno leto začela z Isaacom," je Manca komentirala novo sodelovanje.

"'Ljubezen se ne stara, midva le' ... to so krasni verzi, ki so me navdušili takoj, ko sem prvič slišal pesem. Videospot, ki ujame večno ljubezen zelo dobro poznanega para, pa je prav tako pravljičen. Na čudovitem gradu Štatenberg smo kljub mrazu uspeli ujeti pravo čarovnijo. Pričenja se sezona pomladnih nastopov. Valentinovo, 8. marec, pomlad ... pesem je super popotnica in krasno sodelovanje. Veselim se premiere!pa je povedal Isaac pred izidom videospota.

Ista avtorska ekipa, ki je "zakrivila" mega uspešnico 'Oba', se je podpisala tudi pod novo, 'Po tebi mi diši ljubezen'. Raay, Rok Lunaček in producentska ekipa Raay Music so skupaj z video ekipo NEO VISUALS pripravili čudovito video zgodbo, ki bo premierno predstavljena na dan praznika slovenske kulture.

'Po tebi mi diši ljubezen' pa ni le nova skladba Mance in Isaaca, ampak bo tudi uvodna pesem in himna letošnje, težko pričakovane oddaje, LJUBEZEN PO DOMAČE, ki se bo kmalu predvajala na POP TV. 

Že v ponedeljek, 11. 2., pa napovedujemo izid skladbe na vseh radijskih postajah. 

 

Manca Špik Facebook: https://www.facebook.com/MancaSpik/ 
Isaac Palma Facebook: https://www.facebook.com/isaacpalmalatino/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij