Novice

Napovednik premiere videospota: TAJA in njen nov komad POGLEJ ME

Objavljeno:

Taja je slovenska kantavtorica, instrumentalistka in pevka, ki se s svojimi iskrenimi besedili, čutnim glasom in svojstveno melodiko dotika duše svojih poslušalcev. 

 

V sredo, 10. 3. 2021 ob 11. uri bo premierno predstavila videospot za svojo novo skladbo »Poglej me«, ki pa jo je napisala v zimskih dneh.

 

»Navdihnila me je ideja o večni ljubezni med dvema, ki sta se zaradi preteklosti oddaljila drug od drugega, vendar se še vedno pogrešata, saj gre za resnično ljubezen,« je o skladbi povedala mlada umetnica.

 

Za glasbeno sodelovanje je izbrala odličen in že uveljavljen avtorsko producentski tandem, Kevina Koradina in Clifforda Goila. Ta sta zanjo tokrat ustvarila rahlo otožno pop glasbeno instrumentalno podlago v stilu filmske glasbe, ki pa se meša tudi z svetlimi toni in daje skladbi ter sporočilu nekakšen retro nostalgičen pridih in upanje za pozitiven zaključek zgodbe. 

 

Taja na družbenih omrežjih:

FB: https://www.facebook.com/taja.bozic

IG: https://www.instagram.com/tajabozich/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCuqywnJtEa-AuslBnwiN5iw

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij