Novice

Mr. Darwin Chill predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Pray'

Objavljeno:

Priljubljen slovenski avtor številnih uspešnic, Dare Kaurič, ki je že več kot 20 let ustvarjalni pogon ene najuspešnejših slovenskih glasbenih skupin in je skupino Kingston uveljavil kot zaupanja vredno ime nepozabnih zabav, z zavidljivimi radijskih rotacijami že ponarodelih uspešnic, v novem letu predstavlja nove ritme z novim glasbenim projektom, Mr. Darwin Chill. 

Z avtorsko skladbo 'Pray' Mr. Darwin Chill napoveduje studijski album "Night Flight (to Buenos Aires)", ki bo izšel že prihodnji mesec.

''Široka paleta glasbenih zvrsti je zame bila vedno neskončno polje navdiha za nove glasbene zgodbe, katere vsak dan strastno odkrivam in ustvarjam,''  je o novem glasbenem podvigu povedal Dare Kaurič, ki je tudi tokrat ob sebi zbral vrhunske glasbenike. 

Pod glasbo in besedila prihajajočega albuma s popolnoma drugačnimi ritmi, kot smo jih od priljubljenega glasbenika vajeni, se kot avtor oz soavtor glasbe in besedil podpisuje Kaurič, producent albuma pa je mojster zvoka, Iztok Turk. 

K ustvarjanju prvega singla 'Pray' je Dare Kaurič k sodelovanju povabil izjemno jazz, soul in bluies vokalistko, Majo Predaroia. Ob izidu skladbe pa je izšel besedilni video, ki ga je ustvaril Jani Peternelj s svojo ekipo.

'Pray' na digitalnih platformah: https://lnk.to/xIt66

Dare Kaurič Facebook

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij