Novice

MIRAN RUDAN predstavlja novo skladbo LAŽEŠ MI

Objavljeno:

Dolgo smo čakali in sedaj je tu! Miran Rudan po velikih uspehih MEDENE med ljudi pošilja novo glasbeno poslastico LAŽEŠ MI, s katero premierno predstavlja tudi svoj nov spremljevalni band inDESIGN.

LAŽEŠ MI na digitalnih platformahhttps://bfan.link/lazes-mi

Vsekakor je bilo leto 2021 za Mirana sladko. Njegova zadnja uspešnica MEDENA je namreč vse od njenega izida nizala uspeh za uspehom in se tako skoraj leto dni ohranjala visoko na lestvicah največkrat predvajanih slovenskih skladb. Danes Miran Rudan skupaj z inDESIGN predstavljajo novo skladbo LAŽEŠ MI, katere videospot smo si lahko premierno ogledali že včeraj.

»Tudi ta je nastajala kar nekaj časa in prav je tako, da se vse poklopi, da je vsaka stvar na svojem mestu in je izdelek resnično takšen kot smo želeli« poudari Rudan in doda, da ker se zmagovalnega konja ne menja, tudi ekipa tokrat ostaja ista kot pri Medeni. Med tem ko je glasbo spisal Matjaž Vlašič, aranžma Krešimir Tomec, je za besedilo ponovno poskrbel Miran Rudan.

»Marsikdaj me vprašajo ali gre pri besedilih za osebne izkušnje – tako kot večina, sem tudi sam že bil kdaj razočaran, tako v ljubezni kot na splošno in prav je, da dam to na papir. Vsi verjetno poznamo občutek izdaje in verjamem, da se lahko tako v moji novi zgodbi najde prav vsak« o skladbi spregovori frontman skupine in poudari, da tokrat skladba ne opisuje nujno le ljubezenskega razmerja, ampak lahko tudi prijateljstvo ali na splošno situacijo, v kateri smo se znašli zadnji dve leti.

»V življenju moramo marsikaj prestati, da se izoblikujemo, dobimo trdno kožo, postanemo boljši in predvsem hvaležni za to kar imamo.«

Kot glasbena ekipa, ostaja nespremenjena tudi snemalna. Video produkcija je bila tako ponovno zaupana ekipi Andreja Pratnemerja, s katerim Miran sodeluje že pravljičnih 7 let, celotno zgodbo pa so posneli v Prekmurju na posestvu apartmajev »Džaboka in gruške« ter v skednju v sklopu apartmajev »Pri momi«.

Tokrat so zgodbo obrnili in tako interpretacijo pomembnih čustev ter odnosov prepustili otrokom, med katerimi se je znašel tudi Miranov najmlajši sin Niko, ki je ravno na dan snemanja dopolnil 10 let.

MIRAN RUDAN inDESIGN ONLINE:

IG: https://www.instagram.com/rudan_in_design_official/

FB: https://www.facebook.com/miranrudan

IG Miran Rudan: https://www.instagram.com/miranrudan/

Web: http://www.miranrudan.si/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij