Novice

METOD v novi skladbi PLEŠE SAM

Objavljeno:

Po debitantski pesmi KO SE ZBEREMO in melodičnem trapu MANA, Metod (Munda) v poletje vstopa z novo pop skladbo PLEŠEM SAM, s katero želi poslušalce opomniti, da se je v življenju potrebno prvo imeti dobro sam s sabo.

PLEŠEM SAM je melodična in sodobna pop skladba s pridihom poletja, s katero se tokrat mladi Metod predstavlja v lahkotnejšem ritmu. V pesmi se dotakne ljubezenske tematike, a kot pravi sam – tokrat brez drame.

»Vsi vemo, da je lahko ljubezen včasih tudi precej zapletena. So odnosi, ki nas zaznamujejo. So razhodi, ki jih težko prebolimo. A ne glede na to, kako močno si kdaj želimo, da se ljubljena oseba vrne, je v resnici najboljša poteza korak naprej. Treba je obrniti nov list in na prihodnost pogledati z veliko mero pozitive« razloži Metod in doda, da se je v življenju zelo pomembo naučiti imeti dobro tudi sam s sabo: »Glede na to, da je ples, poleg petja, moja prva ljubezen, sem navajen plesati tudi sam (smeh)

PLEŠEM SAM je tudi tokrat delo že utečene ekipe, s katero Metod sodeluje že od samega začetka. »Vsak začetek je težak … sploh v glasbenih vodah. In če ob sebi nimaš prave ekipe, je lahko skorajda misija nemogoče. Na tem področju sem imel res srečo, saj delam z ljudmi, ki verjamejo vame, mi pomagajo in me v ključnih trenutkih rinejo dalje« še za konec doda.

Skladbi bo kmalu priložil tudi videospot, do takrat pa vabljeni k poslušanju 'PLEŠEM SAM' na digitalnih platformah.

»Upam, da vam bo pesem prinesla prijetno glasbeno spremljavo v prihajajočih poletnih mesecih« - Metod.

----------------------------------------------------------------------------------

METOD ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/Metod-Munda-103074748536153/

IG: https://www.instagram.com/metodmunda/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij