Novice

METOD predstavlja svoj prvenec KO SE ZBEREMO

Objavljeno:

METOD, novo ime na slovenski glasbeni sceni, predstavlja svojo prvo avtorsko skladbo KO SE ZBEREMO, za katero je v sodelovanju z ekipo Novisuals posnel tudi videospot.

Kot je nekoč že zapel Šifrer, si je za prijatelje treba čas vzet. Nenazadnje gre za odnose, ki jih še kako močno potrebujemo tekom naših življenj. In ravno o tem prepeva tudi naš najnovejši izvajalec –METOD.

Metod Munda – METOD je 18-letni Ptujčan, katerega največja strast in gonilo v življenju predstavlja po njegovih besedah poleg plesa tudi glasba sama. Nič kaj čudnega, saj nenazadnje prihaja iz družine z močno glasbeno tradicijo in tako je bilo le vprašanje časa, kdaj se bo podobni poti podal tudi sam.

»Metod je zelo mlad, a perspektiven mladenič, za katerega sem prepričan, da bomo v bodoče še veliko slišali. Je zagnana in za uspeh pripravljen tudi močno garati. Veselim se, kaj nam bo še pripravil« nam je o Metodu zaupal Kevin Koradin.

KO SE ZBEREMO je Metodova prva avtorska skladba, ki jo je ustvaril skupaj s prej omenjenim Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilom, Slovencem vsekakor že dobro poznanim producentskim tandemom, ki v zadnjem času na radijske postaje lansira vedno več in več izjemno uspešnih skladb. 

»Pesem je zelo moderna, živahna in ravno prava za kak dober žur!« razloži Metod in doda »Skozi zgodbo, kjer se s prijatelji zabavamo v klubu, sem želel prikazati simboliko prijateljev kot moje družine. Še kako nujno se mi namreč zdi, da se zavemo, kako pomembna so tista pristna prijateljstva v naših življenjih. Ko postanemo družina in smo skupaj v dobrem in slabem. Ko se lahko veselimo, ne glede na situacijo in čase. Se podružimo, povezujemo, si zaupamo vse. To so osebe, ki nam pomagajo in so z nami tam tudi takrat, ko si morda ne zaslužimo.«  - Metod.

Za skladbo je Metod posnel tudi videospot, ki pa je nastal v sodelovanju z ekipo Novisuals in režiserjem Davidom Belino. Vabljeni k ogledu.

METOD ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/Metod-Munda-103074748536153

IG: https://www.instagram.com/metodmunda/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij