Novice

METOD – Mana, ki ga je prevzela

Objavljeno:

Po lanskoletnem uspešnem debiju KO SE ZBEREMO, nam Metod predstavlja novo skladbo MANA, s katero se spušča v glasbeni svet melodičnega trapa.

Metod Munda - Metod je simpatični 17-letnik, ki je lani s skladbo KO SE ZBEREMO premierno zakorakal na slovensko glasbeno sceno. Pesem, ki je med mladimi postala pravi poletni hit, je bila pomembna prelomnica v življenju mladega Ptujčana in odskočna deska, ki si jo vsi mladi ustvarjalci nenazadnje želijo.

»Nikoli ni lahko narediti tisti prvi korak, a vesel sem, da sem ga. Podpora, ki sem je bil deležen že od samega začetka, je bila neverjetna in dala mi je polno novega elana za nadaljnje ustvarjanje. Vesel sem, da vam lahko sedaj predstavim svojo novo skladbo MANA«.

Mana – dekle, ki ga je prevzelo

Nova pesem, pri kateri je mlad pevec ponovno sodeloval s Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilo, priznanim slovenskim producentskim tandemom, tokrat naslavlja moč ljubezni. Govori o strasti, ki te lahko osvobodi; o dotikih, ki te popeljejo v raj; o ljubezni, za katero se je vredno boriti … in o dekletu, ki je Metoda nekoč prevzelo.

‘’Moja nova pesem tokrat bazira na resničnih izkušnjah. Vsi smo že kdaj spoznali osebo, ki nam je vzela dih. Jaz sem to doživel z dekletom po imenu Mana. Ljubezen je ena izmed najlepših stvari v življenju za katero se je vsekakor vredno potruditi in to je tudi glavno sporočilo pesmi"

Tudi tokrat skladbi prilaga videospot, ki ga je z ekipo Novisuals in plesalkami snemal na različnih lokacijah po Ljubljani. »Energija je bila več kot odlična in snemanje je tako teklo kot po maslu« dogajanje razloži Metod in v smehu doda: »vseeno pa se ne bi sicer branili kakšne stopinje več v prostoru … 6 ur na minusu ni bilo najbolj enostavno.«

V videospotu med drugim vidimo tudi poljub, za katerega pa so sodelujoči še dodali, da morda le ni bil zgolj zaigran. Je to morda Mana, o kateri prepeva?

Vabljeni k ogledu.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

METOD ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/Metod-Munda-103074748536153/

IG: https://www.instagram.com/metodmunda/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij