Novice

Matteo Cetinski posnel videospot 'Stopimo boje' v puščavi Black Rock Desert

Objavljeno:

Vsestranski umetnik, Matteo Cetinski, je z novim singlom 'Stopimo boje' požel veliko navdušenje, ko je po skoraj 20-tih letih napovedal vrnitev na glasbeno sceno.

»Pesem 'Stopimo boje' je nastajala počasi. Dolgo časa sem poslušal demo verzijo in razmišljal ali naj pesem dokončam. Potem sem le zaključil, da bi bilo zanimivo slišati končno verzijo, zato mi je bilo zelo pomembno, da o tem projektu ve zelo malo oseb, saj sem želel imeti popolno svobodo pri odločanju če bi želel prekiniti snemanje,« je o nastajanju nove skladbe povedal Matteo Cetinski.

Naslednji korak je bilo snemanje videospota, ki ga je Matteo zaupal režiserju Paolu Genteliniju. Kadre so snemali na festivalu 'Burning Man', ki je letos potekal v znamenju umetne inteligence v nevadski puščavi Black Rock Desert.

Festival, ki od leta 1986 privablja vedno večje število ljudi poleg druženje, spodbuja svobodno umetniško izražanje, širi sporočilo miru in ljubezni, tako da odlično soupada z Mattejevo filozofijo življenja, ki jo je želel ujeti tudi v video zgodbi nove pesmi.

»V mojih zdaj že štiridesetih letih me začenja obremenjevati staranje. Ko prideš v to fazo življenja, se zaveš, da je življenje enosmerno in da ni poti nazaj. Začneš analizirati kaj si naredil in bolj resno razmišljati o tem kar sledi. V besedilu pesmi sem zajel zavedanje naše minljivosti in razlog zaradi katerega želim početi več različnih stvari. Želim doživeti in videti kar se da največ, dokler ne bo prepozno,« je še sporočil Matteo.

Novo pesem Mattea Cetinskega lahko poslušate tudi na Deezer-ju in ga spremljate na Instagram-u.

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij