Novice

Manca Špik z novo skladbo LE ENKRAT SE ŽIVI

Objavljeno:

Manca Špik se po skoraj enoletni pavzi na glasbeno sceno vrača v velikem slogu – z novo skladbo, videospotom in albumom LE ENKRAT SE ŽIVI!

Manca tokrat predstavlja živahno, zelo vedro skladbo z univerzalnim sporočilom, na katerega mnogokrat pozabimo – LE ENRKAT SE ŽIVI, s katero napoveduje tudi prihod istoimenskega albuma, ki bo izšel v začetku maja.

»Skladba prinaša sporočilo, ki ga že vsaj leto dni želim predati mojim poslušalcem. Vseh negativnih informacij, nesrečnih okoliščin, bolezni, vojn in vsesplošnega omejevanja pri stvareh, ki jih radi počnemo, je namreč več kot dovolj, zato sem dobesedno »obrnila ploščo« in pričela sestavljati niz pesmi vedrejše narave« o novi skladbi spregovori Manca in doda, da bo z novim albumom zaokrožila svoj ustvarjalni opus preteklih petih let.

Pri pesmi je sodelovala Mančina stalna avtorska ekipa, ki pod vodstvom producenta Raaya že leta skrbi za njen prepoznavni slog.

»Sem, kar sem. Dobra, stara, preverjena Manca, ki jo imaš lahko rad, ali pa ti gre s pozitivnostjo in preprostostjo že kar malo na živce (smeh). Lahko pa vsekakor obljubim več presenečenj na mojih prihajajočih poletnih koncertih...« še doda.

Novi skladbi prilaga tudi videospot, tokrat delo ekipe NEO VISUALS.

---------------------------------------

Pred Manco je precej dinamično poletje, tekom katerega se ji obeta tudi turneja po Slovenij. Ujeli jo bomo lahko v različnih krajih Slovenije, med katerimi ne bodo manjkali niti Bled, Zagorje, Velenje in Nova Gorica.

»Tokrat smo izbirali kraje, ki jih že dolgo nisem obiskala. Potrjenih je že 10 lokacij, prihajajo še druge« pove Manca in doda, da nas prvi čaka že v maju! Gre za koncert ob izidu njene tretje plošče LE ENKRAT SE ŽIVI, ki pa bo tokrat namenjena za izbrane povabljene.

»Izid moje tretje plošče bom pospremila kot se spodobi. Na ekskluzivni lokaciji bom zapela za moje prijatelje in vse, ki mi vsa ta leta stojijo trdno ob strani. Koncerta, na katerem ne bodo manjkali vsi sodelujoči pevci in skupine, ki so v preteklih letih z menoj soustvarili nekaj najlepših slovenskih popularnih pesmi tega desetletja, se neskončno veselim

--------------------------------------------------------------------------------------

MANCA ŠPIK ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/MancaSpik

IG: https://www.instagram.com/mancaspik/

TikTok: https://www.tiktok.com/@mancaspikofficial

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij