Novice

Manca Špik in Erosi NOVA PESEM IN VIDEO BELA BARKA

Objavljeno:

Letošnje poletje Manca Špik pošilja na radie nov hit, tokrat v sodelovanju z Erosi, ki veljajo za eno najuspešnejših vokalnih skupin pri nas.

Ni poletja brez nove uspešnice, ki jo Manca Špik v svojem značilnem slogu, obarvano z mediteransko poletnim pridihom in nostalgično-romantičnim besedilom, že nekaj poletij zapored, prinaša svojim poslušalcem. Tokrat je k sodelovanju povabila eno najuspešnejših vokalnih zasedb pri nas, Erose. 

EROSI so poznani po izjemnem večglasnem petju in po velikem številu nastopov. Med drugim so Erosi letos napolnili eno največjih dvoran pri nas!

Po duetih z Isaacom Palmo, Dejanom Vunjakom, Kvatropirci in drugimi, to poletje Manca pravi, da je čas za nov duet: tu je BELA BARKA!

"Večglasno petje, melodija s pridihom morja in sonca, besedilo, ki me spomni na vse poletne ljubezni... Enostavno, ne morem več brez vse te nostalgije. To sem jaz! Bela barka govori o nostalgiji, spominih mladega para, ljubezni, ki preživi veliko poletij in še kar traja. Tudi sama se velikokrat spominjam na te lepe stvari, “kot da bi bilo včeraj”.

Erosi so z mano na odru stali že na Slovenski popevki in prav tam je stekla posebna energija, na podlagi katere smo se odločili, da združimo moči in skupaj ustvarimo nekaj novega," je povedala Manca ob izidu nove pesmi. 

"Sodelovanje s tako izvajalko, kot je Manca Špik in z njeno avtorsko ekipo, Raayem in Rokom Lunačkom, je za nas velika prelomnica. Takoj, ko smo slišali prvi demo posnetek skladbe nam je bilo takoj jasno, da je to tisto pravo. V skladbo smo se enostavno zaljubili in ne moremo je nehati poslušat. Prava energija in prava ekipa za “ta pravo” pesem se je našla in, ko smo jo v prvič, še pred uradnim izidom zapeli v živo, je bil odziv publike fenomenalen," so strnili Erosi ob sodelovanju s pevko, ki je nanizala nekaj največjih uspešnic tovrstnega stila pri nas. 

Manca Špik na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij