Novice

Manca in Isaac še pred radijskim izidom najbolj vroča roba! 'PO TEBI MI DIŠI LJUBEZEN' TUDI NA RADIJSKIH POSTAJAH

Objavljeno:

Napovedan današnji izid skladbe 'PO TEBI MI DIŠI LJUBEZEN' na radijskih postajah, je pospremila obetavna novica, da je videospot Mance in Isaaca še pred uradnim izidom na radijih trenutno najbolj vroč video v Sloveniji (trending #1).

 "Ljubezen se ne stara, midva le!" je verz, ki je v hipu navdušil Slovenijo. V dobrih dveh dneh po izidu, ima pesem skoraj 70.000 ogledov in je trenutno na prvem mestu lestvice najbolj vročih videjev v Sloveniji, kar je odlična popotnica za današnji izid. Glasbo in besedilo sta prispevala Raay in Rok Lunaček, ki sta zakrivila tudi pretekle uspešnice Mance Špik in tudi veliko uspešnico 'Oba', ki sta jo Manca in Isaac posnela pred dvema letoma.

 Nad dobrimi odzivi pa sta navdušena tudi Manca in Isaac: "Vsako skladbo pričakujem z nekoliko treme, čeprav vedno verjamem v tisto, kar posnamemo in kar pripravimo. In ko ljudje s takim navdušem sprejmejo novo skladbo, je to nekaj najlepšega za izvajalca. Ves trud, vse neprespane noči, snemanja, so v hipu poplačana. 'PO TEBI MI DIŠI LJUBEZEN' smo pripravljali že od jeseni in presrečna sem, da ravno v času valentinovega osvaja poslušalce," je zaokrožila Manca, Isaacpa je dodal: "Ta pesem in ta duet me bosta za vedno spominjala tudi na trenutek, ko sem s Slovenijo delil lepo novico, da bom tudi sam prvič očka in da bova s Patricijo starša. In prišla je v ravno pravem trenutku tudi v mojem zasebnem življenju, ne bi si mogel želeti lepšega začetka uvoda v moje glasbeno poglavje letošnjega leta". 

 Verjamemo, da bo pesem našla pot do poslušalcev tudi na radijskih postajah. Naj to pomlad diši po ljubezni! 

Manca in Isaac na dužbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij