Novice

Luka Nižetić podlegel šarmu uporniške punce

Objavljeno:

‘Ne ne ne Da da da’

Brez težav lahko povemo, da je Luka Nižetić vrgel v peto prestavo. V ponedeljek je premierno predstavil nov singl in videospot, do poletja pa naj bi predstavil že nove ritme!

Pesem znanega dvojca, avtorja besedila Nenota Ninčevića ter avtorja glasbe in aranžmaja Branimira Mihaljevića, je Luka opisal kot poletno ljubezensko pustolovščino s skoraj že prepoznavnim Lukovim živahnim ritmom.

Videospot sta režirala Sandra Mihaljević in Igor Ivanović. Med malce divjo vožnjo se celotna zgodba vrti okoli mlade uporniške punce, ki v enem dnevu uspe Lukovo življenje obrniti na glavo. V vlogi punce s filozofijo ‘uživaj danes in zdaj’ se je odlično odrezala dvajsetletna Ana Klaudija Štilinović.

Pesem je vizualno sestavljena iz kolažev interakcij med Ano in Luko, ki sta že na prvi pogled kliknila. Na koncu videa se Luka le sprosti in otrese vseh zavor in končno sprejme Anino igro ter se prepusti njeni ‘norosti’. »Marsikaj se je dogajalo na setu, od hitre vožnje po nasprotni strani, do zmrzovanja in na koncu moje preobrazbe, saj je Ana v roke prijela mašinco za lase in me dobesedno zabrila,« je o snemanju videa povedal glasbenik.

Sicer pa je to Lukovo prvo sodelovanje z avtorjem Mihajlovićem, ki se podpisuje pod skladbe Oliverja Dragojevića, Nine Badrić, Crvene jabuke, Severine in številnih drugih velikih regijskih glasbenih imen. O sodelovanju je Luka povedal: »Z Nenom sem delal že na začetku moje glasbene kariere, z Branimirjem pa prvič. Je zelo produktiven in talentiran avtor, poln je idej in mu popolnoma prepuščam kreativo mojih prihodnjih glasbenih zgodb. Imava že dva nova demo posnetka, ki sta pravi ‘bombi’ in skoraj zagotovo bosta finalni verziji predstavljeni do konca leta

 

Luka Nižetić družabna omrežja

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube

Deezer

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij