Novice

Luka Lampret predstavlja svojo prvo skladbo TOXIC LEPA

Objavljeno:

Luka Lampret je uresničil svojo veliko željo, ki je v njem tlela že vse iz otroštva, a čakala na pravi trenutek. Po letih prepevanja v raznih zborih in igranja v muzikalu Mama Mia, je kot LUCKY LIUKE izdal svojo prvo skladbo TOXIC LEPA.

»Čeprav sem bil nenehno vpet v glasbo, sem si po tihem vedno želel ustvariti nekaj svojega. Po spletu okoliščin sem srečal glasbenega producenta Sasha Kuzma in tako se je moja želja končno tudi uresničila. Sasha je poskrbel za besedilo in glasbo, jaz pa sem pesem odpel« razložil simpatični 24-letnik in doda, da je bilo delo s Sasho nadvse zabavno.

Vsebina pesmi je sicer lahkotna, a nosi pomembno sporočilo – opozarja na težavo današnjih deklet, ki v želji po doseganju lepotnih idealov in posledično krepitvi samozavesti, pretirano posegajo po raznih lepotnih popravkih in dodatkih. Slednje poudarijo tudi v videospotu.

»Ravno okoli tega se vrti celotna zgodba videospota. Tam med sprehodom mojo pozornost pritegne dolgolaso dekle, ki pa jo vidim le od zadaj. Ne gre mi iz glave in ko jo zvečer vidim na zabavi, seveda pristopim. A čaka me šok, saj pred mano stoji močno naličeno dekle z velikimi ustnicami« razloži Luka in doda, da ceni okusno urejena dekleta, ki se dobro počutijo v svoji koži.

Vabljeni k ogledu videospota TOXIC LEPA!

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij