Novice

LJUBI, LJUBI, LJUBI ME

Objavljeno:

Tilen po čutni baladi 'ANGEL', s katero nas je pobožal preteklo jesen, danes na radijske postaje pošilja novo skladbo 'LJUBI, LJUBI, LJUBI ME', katere refren zagotovo še dolgo ne bo šel iz vaših ušes.

LJUBI, LJUBI, LJUBI ME na digitalnih platformah:

https://bfan.link/ljubi-ljubi-ljubi-me

Tilen Lotrič tekom zime nikakor ni počival. Z utečeno ustvarjalno ekipo je iskal nove ideje za naslednji vroč hit poletja. Po Vinu, Jagodi in Angelu tako prihaja nekaj zelo vročega!

»Ljubi, ljubi, ljubi me je skladba, ki se enostavno zasidra. Tako sama pesem kot videospot predstavljata ljubezen kot »strastno zabavo«. Nekaj, kar nas poživi, nas navda z energijo, s katero se lahko soočimo z vsem. Oh, kako lepo je, ko si zaljubljen, mar ne? Ko se ustavi svet in vidiš samo njo/njega« o skladbi spregovori Tilen.

Tudi tokrat je pri ustvarjanju nove skladbe sodeloval z odličnima Rokom Lunačkom in Ninom Ošlakom.

"S Tilnom sodelujeva že od njegovih začetkov in res sem vesel, da vztraja v svojem slogu. Z veseljem sodelujem z njim, saj glasba, ki jo napišem, res paše na njegov glas … pa ne samo to - tudi na njegovo dušo,« nam je o sodelovanju z njim zaupal Nino, čemur je Rok le še dodal »Tilen je eden tistih vokalistov, ki je v zabavno glasbo vrnil izjemen, čustven in tehničen razpon glasu; kar je redka kvaliteta dotičnega segmenta. Tilen Lotrič bi lahko pel telefonski imenik in bi zvenelo dobro (smeh)

Od vročih scen do nevarno lačnih gostov

Videospot, delo Luka Blatnika, je ekipa posnela na Gorenjskem v hotelu Bled Rose. V njem lahko tudi tokrat vidimo Živo Krajnik, ki se je Tilnu pridružila že na snemanju Jagode. Kot so nam zaupali, so s tem želeli nadaljevati samo zgodbo ljubezni, spisano v Jagodi, a med tem ko lahko tam gledamo zmenek zaljubljenega mladega para, se tokrat dogajanje preseli v hotelsko sobo, kjer zadeve postanejo nekoliko bolj vroče.

»Snemanje ljubezenskih kadrov res NI enostavno, a z njim ni nikoli neprijetno. Iz vsega mu uspe narediti zabavo, pri čemer vseeno vedno ostane profesionalen. Tilen je res odštekan! Njegove ideje, sam videz. V veselje mi je bilo sodelovati z njim in tako kot sem se presmejala takrat, se že dolgo nisem (smeh)« je dogajanje opisala Živa.

Spot nas med drugim popelje tudi v rajsko džunglo, kjer se kot simbol greha razkrije še tretji akter, zaradi katerega so se Tilnu konkretno zašibila kolena:

»Snemal sem s kačo … ki me je skoraj zadušila, ker je prej niso nahranili! (smeh) Piton se mi je počasi ovijal okoli vratu, me vedno bolj stiskal, jaz pa sem moral zaradi dobre scene še malce počakati, preden sem lahko nakazal, da je čas, da ga vzamejo dol. Ampak vse za »dober kader«, a ne? (smeh). Če bi moral spot posneti še enkrat, pitona skoraj zagotovo ne bi več uporabil.«

-----------------------------------------------------------------------------------------

Besedilo: Rok Lunaček

Glasba in aranžma: Nino Ošlak

Mix in mastering: Franci Zabukovec

Video produkcija: Luka Blatnik

-----------------------------------------------------------------------------------------

TILEN LOTRIČ ONLINE

FB: https://www.facebook.com/tilen.lotric/

IG: https://www.instagram.com/tilenlotric/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij