Novice

Legendarni Alen Islamovič in Rusko Richie predstavljata duet, uspešnico 'Džaba džaba'

Objavljeno:

Po ustvarjanju v glavenem studiu v poletnih dnevih, sta dva izjemna glasbenika Rusko Richie in legenda Alen Islamović posnela tudi videospot za prihajajočo pesem 'Džaba Džaba'.

Do sodelovanja z enim od Ruskovim idolom je prišlo popolnoma spontano med preigravanjem nove glasbe se mu je utrnila ideja o duetu, k jo je kmalu predstavil prijatelju, Alenovem managerju. Ni dolgo trajalo, da je Alen Islamović sporočil, da želi sodelovati pri Ruskovi novi skladbi.

Tako se Alen Islamović podpisuje kot avtor besedila, in zanimivo dejstvo legendarnega glasbenika, nekdanjega člana skupin Divlje jagode in Bijelo dugme, je ta, da je ta projekt prvo glasbeno ustvarjanje s slovenskim glasbenikom.

Video zgodba je bila posneta v Ljubljani v zgodnjih jutranjih urah. Ekipa je začela s pripravo studia že ob 3. uri zjutraj, da so se lahko kamera prižgale ob 8. Uri in so tekle do pozne nočne ure.

K snemanju videa 'Džaba Džaba' je Rusko povabil prijatelje, tako je režijo zaupal Roku Mavru, glasbeniku, ki ustvarja v uspešni skupini Tarapana, iz Yoco Audio osvetlitev in ozvočenje so poskrbeli za vrhunske svetlobne efekte.

Poleg Ruskota in Alena v videu bodo pomembno vlogo imele tudi plesalke skupine Exquisites.

Pesem 'Džaba džaba' je vesela pesem, čeprav je besedilo malo bolj ototožno, govori o situacijah, ko nesebičnonarediš nekaj lepega za nekoga, vendar je vse zaman, ali kot bi rekla Rusko in Alen, 'džaba'.

Glasbenik Alen Islamović, ki še danes navdušuje množice ljudi v krajih bivše skupne države in v tujini, je bil nad Ljubljano in novimi glasbenimi prijatelji popolnoma navdušen. Prvič je mesto doživel v popolnoma drugi luči, kot je vajen in čeprav delovno, je bilo tokrat drugače, saj se mu ni mudilo na koncertni oder. Prvič je obiskal glasbeni studio Aleša Zibelnika, kjer so pesem tudi posneli, dober mesec dni kasneje je obiskal prestolnico zaradi snemanja videospota.

Rusko Richie na družbenih omrežjih:  

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij