Novice

KER ZATE BI Harmonk’N’Roll igrali tudi na Triglavu!

Objavljeno:

Harmonk’N’Roll predstavljajo novo skladbo ‘Ker zate bi’, s katero v svojem prepoznavnem slogu odpirajo novo sezono poletnih zabav!

Po lanskoletni skladbi POKA, s katero so navdušili svoje oboževalce, so člani skupine Harmonk’N’Roll danes poskrbeli za novo glasbeno presenečenje. Ste navdušenci narodno-zabavne glasbe ali prisegate raje na dobri stari rock’n’roll? Harmonk’N’Roll vam v novi skladbo ‘Ker zate bi’ postrežejo z obojim!

Kaj vse bi storili za ljubezen? Prebedeli vse noči in čakali na objem dokler se ne zdani? Morda splezali na Triglav? Boštjan, Benjamin, Jernej, Matej, Gašper in Barbara pravijo, da bi zanjo naredili vse to in še več, saj se je za ljubezen vedno vredno potruditi.

»Želeli smo ustvariti nekaj lahkotnega, a udarnega. Nekaj, kar bo za vse in kar bomo lahko skupaj prepevali na žurih. V celoti smo jo spisali sami, s tem tudi najbolj ohranili našo pristnost« razloži frontaman skupine, Boštjan Kokalj. Medtem ko je slednji avtor besedila in glasbe, se pod aranžma tokrat prvič podpisuje kitarist Benjamin Lipužič.

Skladbi prilagajo tudi videospot, delo Andraža Glihe, ki jih je po njihovih besedah tokrat posnel 'na skrivaj'. »Po napornem snemalnem dnevu smo se odločili podružiti v bližnjem lokalu, ne vedoč, da je tam tudi Andraž. Vse je ujel na kamero!(smeh)«

 

Kaj se je torej dogajalo v gostilni?

Preverite sami!

 

Harmnok’N’Roll ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/harmonknroll

IG: https://www.instagram.com/harmonknroll/

WEB: http://www.harmonknroll.si/

YT: https://www.youtube.com/channel/UChBNNfApa70uceNpiNhnmmA

 

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij