Novice

Jerca Lunar predstavlja debitantsko skladbo 'Ker odhajaš'

Objavljeno:

Mlada glasbenica Jerca Lunar, ki prihaja iz Nakla in v Ljubljani študira Germanistiko na Filozofski fakulteti predstavlja prvo avtorsko skladbo 'Ker odhajaš'.

Jerca je pesem posnela v sodelovanju z Alexom Volaskom, ki se podpisuje kot avtor besedila in glasbe.

O sodelovanju s priljubljenim in uspešnim glasbenim ustvarjalcem je Jerca povedala: »Takoj, ko sem slišala, da gre za res čudovito balado in takoj, ko sem videla besedilo, sem vedela, da moram to pesem posneti. Glasba izpod njegovih rok je čudovita in napisana s srcem

Videozgodbo je Jerca zaupala Matjažu Kosmaču s katerim sta skupaj snovala idejo o zgodbi in jo nato posnela v Tržiču, v stari, zapuščeni industrijski coni. »Kadre za videospot sva posnela v enem dnevu, saj nisva imela kompleksnega dela, tako da je vse gladko potekalo,« je o videospotu povedal priznan fotograf in ustvarjalec glasbenih videospotov Matjaž Kosmač.

 »Kljub temu, da pesem govori o žalostnem razhodu, ima besedilo pozitivno sporočilo. Ozavestiti moramo, da je vsak konec boleč, a čez čas se zacelijo vse rane in kmalu bo spet posijalo sonce v srce,« je o sporočilu skladbe povedala Jerca.

Jerca na družbenih omrežjih:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij